עבור לתוכן

תיקון עכשיו 6517 נקודות ב3dmark05 עם 6800 אולטרה רוצה לשפר..מחפש הצעות...!!!!!!!

Featured Replies

פורסם

אה שכחתי לציין שאני עם מתח סטוק... :) אוליי תגיד לי רגע מה התוצאה שלך ב 03 ?? ממילה אני יעלה את שלי...  ;)

אתה עם מתח סטוק?! :s07: *השנאה גוברת*

ואיזה קירור??

• תגובות 45
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי לדעתי זה ניראה לי תוצאה עלובה רצח אבל הוצעתי 15 וחצי טוב או לא?

אני בכול זאת ינסה לבדוק שוב..

פורסם

מקורי לחלוטין  ;D ;D ;D ;D ;D ;D אפילו משחה פשוטה  ;D חכה ניראה מחר מחרתיים מה יהיה... :)

פורסם

מקורי לחלוטין  ;D ;D ;D ;D ;D ;D אפילו משחה פשוטה  ;D חכה ניראה מחר מחרתיים מה יהיה... :)

עכשיו אני מרים גבה.... :hat:

פורסם
  • מחבר

נו אז כמה אתה עושה ב 3dmark05 לא עניתה?

פורסם

אתה מתכוון לגרסא 2003...

פורסם
  • מחבר

אופס נכון חח דפוק .. :silly: :silly: :silly:

בכול מקהר נו מה 15 וחצי טוב או לא טוב?

ב3dmark03?

ומה איתך אני עדיין מחכה לתוצאה שאתה עושה..

וסתם לידע לכלי כמה אתה עושהXvertigo ? ב 03?

פורסם

אופס נכון חח דפוק .. :silly: :silly: :silly:

בכול מקהר נו מה 15 וחצי טוב או לא טוב?

ב3dmark03?

ומה איתך אני עדיין מחכה לתוצאה שאתה עושה..

וסתם לידע לכלי כמה אתה עושהXvertigo  ? ב 03?

לא בדקתי...בטוח פחות ממך, אני אבדוק בערב כשאחזור מהעבודה :alcoholic:

פורסם

שמע יש לי בעיה רצינית מאוד ב 3DMARK 03 ועכשיו גם ב 05 :silly: המחשב עושה לי סגורים כאלה ברגע שאני מפעיל משהו ( גם משחק... ) ואני לא ב OC :silly: :silly: :silly: כניראה צריך איזה פורמט חביב ! :jump: על תידאג יהיה לך את התוצאות ! וחוץ מיזה שאתה טועה ב 03 ה INTEL מציגים ביצועים טובים יותר ! ב 05 ההבדל זניח ולא מורגש...

פורסם
  • מחבר

אין בעייה ניראה עם יש לך מילה וכם כן ניראה מתי היא תיתבצע...

בכול מקרה דיברתי על הנושא הזה שבוע שלם עם אנשים שפורומים אחרים בחו"ל ואין נכון שב03 יש יתרון לאינטל היתרון של 3 אחוז לטענתם..(והם מומחים חח) ואילו ב05 יש היתרון של amd עצום של 20 אחוז בגלל זה אני הישתגעתי ולא הבנתי למה יש לי תוצאה כזו של 6517 שעכשיו הגעתי ל6570 אני יעלה תמונה בהמשך זיכרנות 1440 חח זהו זה השיא של הזיכרנות האלה...

בכול מקרה מה 15 וחצי זה לא תוצאה מטורפת ל6800 אולטרה?

פורסם

תוצאה יפה, מטורפת ממש לא.

15268 עם דרייברים מלפני 4 חודשים.

3Dmark2.jpg?jpg

פורסם

תוצאה גבוהה מאוד מאוד ללא שום ספק !

יש משהו שאני רוצה שתעשה...

תוריד את הכרטיס שלך לסטוק ותריץ בדיקה ותעלה אותה לכאן...

פורסם

Computer games designer mantra 2002-20XX ewww shiny!!! - every fucking place they could make shiny they did...."look, we can write shaders!!!!! arent you impressed?"....."FUCKING NO!!!! it looks moronic!"

:lol: :lol: :lol: :lol: ;D ;D ;D

לא שמתי לב לחתימה שלך DOGMA ...כ"כ נכון וכ"כ עצוב!

פורסם
  • מחבר

dogma זה בכלל בכלל לא נתון להשוואה התוצאה שati מוציא ב3dmark03/05 וכו וכו תמיד תמיד תהיה הרבה יותר גדולה מאשר התוצאה ש אנוידיה מוציאה לכן אין שום אפשרות להשוואה בין תוצאה של אנוידייה לתוצאה שלך.... חשבתי שאתה צריך לדעת את זה.. חחח

וLanzar אני יבדוק שוב ויחזיר לך תשובה עם זה מה שיעשה לך טוב חחח..

פורסם

התוצאה של ATI ממש אבל ממש לא צריכה להיות יותר גבוהה משך NVIDIA !!! סתכל בהשוואה כאן באתר של ה XTPE... הכרטיס שלו כרגע פועל ב 16 צינורות עיבוד והוא עבר מוד ל XTPE והוא הרים לו מתח והוא אמור להיות בסביבה של הכרטיס שלך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים