עבור לתוכן

תיקון עכשיו 6517 נקודות ב3dmark05 עם 6800 אולטרה רוצה לשפר..מחפש הצעות...!!!!!!!

Featured Replies

פורסם

אז כך יש לי 6800 אולטרה של אלברטון.. וקרור מיים של זלמן רק לכרטיס מסך עם בלוק קרור של דנגרדן... לאחר אוברקלוק  עם ריבר טיונר והעלה של מתח בביוס ל1.5 וכו וכו הגעתי לליבה 490 זיכרונות 1300  טמפרטורה במנוחה 37 מעלות במאמץ 43 מעלות עכשיו יש לי כמה שאלות..

1. איך אני מבטל את הבדיקה של הריברטיונר? כאילו שאני לא יצטערך לעשות בדיקה כול פעם שאני מעלה את הליבה או הזיכרנות?

2.קיבלתי ב3dmark05 6420 עם דרייבר 76.10 מבחינת תוצאה היא טובה ו לא? כמו כן מה התוצאה הגבוהה ביותר ל6800 אולטרה רגיל מישהו יודע?

3.עם מישהו מכיר ביוס של 1.6 וולט ויכול לעזור לי לשבור איזה שיא חמוד אני ישמח עם הוא יביא לי לינק להורדה.. תודה..

יחיאל

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 45
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כזה קשה להכנס ל ORB באתר שלהם ולבדוק מה התוצאה הכי גבוהה?

פורסם

אני לא מבין 6800gt ותר טוב בoc מאשר 6800u איך זה שלנסר מקבל עם סטוק מעליך....?

פורסם

Vmod's

פורסם

על איזה רזולוציה את שם???.איזה הגדרות??..איזה פילטריים??

פורסם
  • מחבר

על הסתנדרת של התוכנה בלי שום דבר מיוחד משאיר הכול כמו בהגדרות המקוריות...

אני לא מבין 6800gt ותר טוב בoc מאשר 6800u איך זה שלנסר מקבל עם סטוק מעליך....?

מהההה על מה אתה מדבר אני בסטוק מוציא 5300 בערך ועם האובר מוציא 6420 אפילו אני יכול להגיע ל6500 אני יעשה את זה היום בערב...

אבל איך יכול להיות ש6800 גיי טיי מגיע לתוצאה שלי שהוא בסטוק??? וגם עם וולט מוד הוא חייב לעשות אוברקלוק כדי להגיע לתוצאה שאני מוציא בסטוק וגם זה אולי.....קצת יותר יענו בסביבות ה5700 לדעתי לא יותר....

וחברה מה עם הביוס של 1.6 יש רעיון?

כמו כן מה עם הסבר איך אני מבטל את הבדיקה שריבהטיונר עושה כול פעם?

ואיך התוצאה עצמה ?כמה אני אמור להוציא בליבה וזיכרנות האלה? לדעתכם??

תודה..

פורסם

אתה מתלונן על 6420? :screwy:

אני עשיתי VMOD ל1.4 והגעתי עם ה GT שלי רק ל 430/1130 :'( .. אז יש לי 5616 ואני עצוב..עם קרור סטנדרטי אני לא חושב שאשנה את המתח ל1.5

אתה יכול לשנות את הביוס שלך לבד..לא צריך לחפש אחר...אתה צריך:

NVFLASH כדי לשמור את הביוס שלך קודם ורק אז לעשות לו FLASH (אתה בטח מכיר כבר)

OmniExtremeEditFX.exe כדי לערוך את הביוס ששמרת ולשנות את המתחים, אז לשמור בשם חדש וזהו...רק לעשות FLASH .

פורסם
  • מחבר

אתה מתלונן על 6420? :screwy:

אני עשיתי VMOD ל1.4 והגעתי עם ה GT שלי רק ל 430/1130 :'( .. אז יש לי 5616 ואני עצוב..עם קרור סטנדרטי אני לא חושב שאשנה את המתח ל1.5

אתה יכול לשנות את הביוס שלך לבד..לא צריך לחפש אחר...אתה צריך:

NVFLASH כדי לשמור את הביוס שלך קודם ורק אז לעשות לו FLASH (אתה בטח מכיר כבר)

OmniExtremeEditFX.exe כדי לערוך את הביוס ששמרת ולשנות את המתחים, אז לשמור בשם חדש וזהו...רק לעשות FLASH .

מתולנן בטוח לא אבל רוצה להגיע ליותר ולראות את הגבול של הכרטיס הזה עם הקרור מיים (עד שאני יביא לו קרור גז אבל זה יקח עוד זמן) ובקשר לעריכה של הביוס וכו וכו אז בוא אני יגיד לך משהו אין לא מצאתי ביוס שנותן יותר מ1.5 וולט למרות שאנשים אומרים שיש ביוס שנותן 1.6 וולט רק הם לא מוצאים אז עם אתה מכיר אני ישמח....

תבין זה כמו להגיד למה לקנות 6800 אולטרה ולא 6600 גיי טיי? תחלס ה6600 יספיק להכול אבל עם כבר קניתי אולטרה אז ילאה קורעים לו את הצורה עד הסוף....

תודה..

והינה תוצאה חדשהה ומטורפת....

ליבה 491!!!!!!!

זיכרונות 1370!!!!!!!!!!!!!

תוצאה....

פורסם

עברתי אותך עם ה GT, אני יעלה תמונה מאוחר יותר  :P אך שלא יהיה אני ב 460@1200 מוציא 6250 ככה שהתוצאה שלך ניראת לי נמוכה ! שוב, מישהו כאן אמר ש GT יציג ביצועים גבוהים יותר מ U ש התדר זהה... לא יודע עד כמה זה נכון...

פורסם
  • מחבר

אני יודע למה אתה מקבל כאלה תוצאות מסיבה אחת ש3dmark05 מוציא יותר נקודות עם amd מאשר intel במשהו כמו יותר ב20 אחוז... תוריד 3dmark03 ותגיד לי מה התוצאה שלך ואני יבדוק גם כן ב03 ויגיד את שלי...

פורסם

לפי מה שאני יודע דווקה INTEL מקבלים יותר ב 3DMARK אבל ניבדוק את העיניין...

זה התוצאה שלי עם קירור סטוק + משחה לבנה פשוטה שמרחתי שרציתי למכור את הכרטיס... קניתי היום AS5 וניראה מה יהיה אחרי זה... ( הטמפרטורה עלתה ב 12 מעלות במעבר בין AS5 לבין המשחה הפשוטה )

זאת התוצאה וסתכל על ההפרשים במהירות בינינו...

פורסם

אני שונא את שניכם! :'(

אני לא מצליח (אומנם עם הקרור המקורי אבל יש איוורור ישר על הכרטיס) לעבור את ה420/1130 ללא ארטיפקטים, אפילו שעשיתי VMOD בביוס ל1.4 ...

אגב, הטמפרטורה הנמוכה ביותר עם התוצאות הגבוהות ביותר קיבלתי עם 75.90 ... יצא 5616 ב3DMARK2K5 גרסא 2.1 ..

אה...כן... עדיין שונא את שניכם :silly:

*כולי קנאה!*

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני מחכה לתשובה ב3dmark03 לי כבר יש תשובה אבל אני ינס לשפר אותה אולי בעוד טיפה חח בנתיים אני מחכה לתשובה שלך....

אני שונא את שניכם! :'(

אני לא מצליח (אומנם עם הקרור המקורי אבל יש איוורור ישר על הכרטיס) לעבור את ה420/1130 ללא ארטיפקטים, אפילו שעשיתי VMOD בביוס ל1.4 ...

אגב, הטמפרטורה הנמוכה ביותר עם התוצאות הגבוהות ביותר קיבלתי עם 75.90 ... יצא 5616 ב3DMARK2K5 גרסא 2.1 ..

אה...כן... עדיין שונא את שניכם :silly:

*כולי קנאה!*

עם אתה שואל אותי אני הייתי מנסה ללכת על 1.5 וולט לליבה אבל זה אני והייתי עושה את זה אחרי שהייה לי קרור כמו שצריך ולא קרור אוויר..

פורסם

אה שכחתי לציין שאני עם מתח סטוק... :) אוליי תגיד לי רגע מה התוצאה שלך ב 03 ?? ממילה אני יעלה את שלי... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים