פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אני רוצה לעשות חור בצד למאוור במארז יש כזה כוס כמו שפורסם באתר שמתלבש על מקדחה איפה אני יכול לקנות כזה באזור של ראשון משהו יודע ???
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים 1. אם אינך מעוניין שאנעל את הת'ראד, שנה את הכותרת כך שתאים לחוקי הפורום, אף אחד לא צריך נחש מה אתה רוצה מ-80 ס"מ. כותרת לדוגמה היא "מחפש מקדח כוס 80מ"מ באזור ראשון".2. 80מ"מ ולא ס"מ.3. מדובר במקדחי כוס יקרים ולא פשוטים להשגה (כיוון שמדובר על כאלה שיחתכו מתכת). ישנן אפשרויות זולות ופשוטות יותר לביצוע ממקדח כוס, מה שהיית מגלה בעזרת חיפוש פשוט. נושא מקדח הכוס לברזל דוסקס כבר באינספור מקרים. לא אנעל (אלא אם כן לא תשנה את הכותרת) את הת'ראד בינתיים, מתוך תקווה שמישהו ידע היכן בראשון אכן ניתן לרכוש אחד כזה או שיוכל לבוא לעזרתך עם אחד או עם כלי אחר.- אגב אין לך כלים אחרים?
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים גש להום סנטר ...... איפה שהקוסמוס וכו' ...ואגב יש ממולו אייס אז לפני שאתה קונה תשווה מחירים!
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים לדעתי צריך להיות ב"ורדי" זה ברחוב דרור (בהתחלה ) ליד בית הכנסת הגדול בראשון (מרכז ראשון ) רוב קווי האוטובוס ( 11/14/83/85 ) מגיעים מאוד קרוב אליו
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים למה שלא תעשה עם דרמל ואחר כך תשייף? כשה אני עשיתי אהבתי יותר את הדרמל . ו נצל"ש. alianyn למה אתה לא עונה לי בפרטי למה אתה מתעלם ממני ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.