עבור לתוכן

האם כרטיס ATI משתווה ל SLI

Featured Replies

פורסם

אם היה לי 5000 ש"ח לא הייתי משקיע אותם על מחשב...

אבל בכל זאת, לצורך העניין הייתי קונה 2XGainward 6800U GS יותר חזק מכל דבר אחר שתמצא היום....

הייתי קונה X850XT ועם קירור משהו של AC (עושה מוד לX850XT PE)...ובכסף שנשאר קונה קירור למעבד משהו חייה...אבל אני זה לא אתה...

פורסם

הייתי קונה X850XT ועם קירור משהו של AC (עושה מוד לX850XT PE)...ובכסף שנשאר קונה קירור למעבד משהו חייה...אבל אני זה לא אתה...

אין פה בכלל השוואה! 2XGAINWARD 6800U GS SLI משמיד כל כרטיס אחר שתמצא, כולל X850XTPE!

במיוחד עכשיו כשהתמיכה של nVidia בSLI הולכת ותופסת תאוצה.

וזה גם עולה הרבה יותר (לא כולל הגנרטור שצריך כדי להפעיל את זה).

פורסם

ם גיינווארד זה הכי משתלם בלוק קירור וכו אבל זה יצא יותר מ6000 ש"ח

פורסם

6800U*2 טורפים כל כרטיס ATI שיש.

ראול כבר סכמו בת'רדים קודמים שלגיינווארד אין שום דבר מיוחד מעבר לחברות מובילות אחרות,

אל תכנס לעוד פלונטרים.

פורסם

ואני מתלבט אם לקנות יגואר או פורשה...מה זה ההתלבטות הזאת קיבינימט מאיפה הכסף? מה אתה שודד בנקים?..אנשים פה מתלבטים עם לקנות 9550 או GF4

והוא מתלבט עם לקנות שתי 6800U או 850XT PE בכסף הזה אפשר לקנות מכונית.

סליחה על היצאה פשוט לא יכולתי להתאפק.

שתי U6800 יותר טוב מ 850XT PE אחד. אבל אמורה לצאת מערכת דומה לשל SLI של אנוידיה גם ל ATI שווה לחכות ואז תוכל לקנות שתי 950 XT PE 512M

שיהיה לך 1GB זכרון DDR3 של כרטיס מסך. :screwy:

תמיד אומרים שיש בכרטיסי מסך GDDR3 ולא DDR3

למה זה?

פורסם

כי הם עדיין לא קיבלו תקן רישמי מ JEDEC

פורסם

בקיצור, אפילו אם תקנה 7 gf 6800u ותעשה SLI ואפילו תחבר את זה עם 30 X850XTPE אז אתה תוכל לשחק בכל משחק בשנה - שנתיים (אולי יותר אולי פחות) בכמה אלפי FPS אבל מה תעשה כשיצא DX 10? ויכול להיות שבכלל עוד שנה - שנתיים (שוב, אולי יותר אולי פחות) יצא כרטיס בודד שיכפול את כל מה שיש לך, המערכת שלך לא תיהיה שווה כלום. לכן, תקנה משהו חזק ומשתלם היום ועוד כמה שנים משהו חזק ומשתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים