פורסם 2005 במרץ 1320 שנים בטח שיש אני לא אוהב להקשיב מהמחשב למוזיקה אבל בעיקרון מה שאני מקשיב זה iron maidenmanowargreendayariyaועוד כל מיני דברים ישראלים כמו ד"ק קספר , משינה וכ'ו.אבל בעיקרון זה מיידן
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים לא יכלתי להעלות את הקובץ כי הוא גדול מידי .. אז שמתי בZIP הראשונים ברשימה זה קאברים לאחר מכן מטאל אחרכך קצת ישראלי ופסייטראנס [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אין לי כוח להביא את ה-playlist שלי לכאן, אבל הלהקות שאני בעיקר שומע הן:arch enemybetzeferdream theateriron maidenmeshuggahmetallicaslayer
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים הרשימה שלי....הייתי שמח לעוד שירים לא בסגנון טראנס ומזרחית. אני פשוט לא יודע תשמות של האחרים[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אני לא יודע איך אנשים עם המון שירים מסתדרים בלי foobar2000. תחשבו על זה, נגן די פשוט, אבל עם יכולת כמעט אינסופית לתוספות (plugins), והכי חשוב - עם טאבים לפלייליסטים. לדעתי foobar2000 ל- Winamp הוא כמו Firefox ל- Internet Explorer תמונה אחת שווה אלף מילים:
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מה הקטע בתוכנה הזאת?? למה יותר טובה מווינאמפ?! היא מכוערת ואמממממממממ חוץ מזה אין לה שום דבר מיוחד אני מעדיף את הווינאמפ היפה שלי *עריכה* אוקיי הבנתי שהקטע בה זה הסדר וזה ראמיס עוזר... אבל עדיין חבל שאין לה סקין או משהו, זה לא כיף לעבוד איתה וחבל :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים נכון, אין לה סקינים (למרות שיש לה GUI חלופי, אבל זה לא זה).תכלס, בשביל מה צריך נגן אודיו? בשביל להסתכל על הסקין שלו או בשביל להקשיב למוזיקה.הכי חשוב נגן צריך להיות נוח, ואין, תאמינו לי אין, יותר נוח מאיך ש- foobar2000 עושה את זה.ברגע שהתרגלתי אליו, לא הבנתי איך הסתדרתי בלעדיו עד אז.נ.ב. שמתי לב שבסקרין שוט שלך שמת את כל השירים באותו פלייליסט, כל הנוחות של פובר זה שאפשר לסדר אותם לפי להקות/אלבומים/ז'אנרים מה שאתה רוצה (אלו פלייליסטים וירטואליים, התוכנה שומרת אותם, אבל אפשר (ורצוי) לגבותם מדי פעם).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.