פורסם 2005 במרץ 1220 שנים תרגישו חופשיים לשתף אותנו בחומר ההאזנה שלכם. החלטתי לצרף מקבצון מאחד הכוננים הקשיחים שכרגע מותקן במחשב (עדיין לא צרפתי את כולם מהמעבר למפרט החדש), יגיעו עוד בהמשך. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים מחבר אולי אחד הרעיונות היותר טובים, לדעתי. בהשראת James Holden.DSW, אתה מוזמן לעשות Log-Off אם לא נאה לך.
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים מה הקטע של לצרף קובץ oO זה מעצבןמממסיסטםראמשטייןדיסטורבאיפה הילדד"ר קספרפורטיס-סחרוףשייגעציוני בלוךאוונסנסנייטווישנירוונהלינקין פארק (שששש!)לימפ ביזקיט (ששש)גרין דייאואזיסלקונה קוילremניקל באקרד הוטסאם41מממ ועוד בודדים פה ושם
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים אין לי וינאמפ חחחחחחח לא היה לי כח להתקין אחרי הפירמוטאבל בעיקר זה פסיכודאלי של 2004 (כל מה שיצא בשנה הזאת)וכל מה שיצא עד היום ב 2005קצת רוק ..... לינקין פארק , גרין דאיי וכל אלה... וזהו...
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים ממממ איך בדיוק אני הופך את הפלייליסט שלי לקובץ טקסט? עריכה: לא משנה הסתדרתי הנה שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים Ariya DiscographyNirvana DiscographyStevie Ray VaughanMark KnopflerIron MaidenMike SternJoe satrianniJimi.Hendrixבד"כ, זאת הרשימה, אבל יש עוד הרבה וממש הרבה. הרוב רוק, ג'אז בלוז.יש פה כאלה שאוהבים?
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים וואוו, אחד טוב.(התרד ) הנה שלי. את הסדר איבדתי מזמן כשנהייתה מסה רצינית. יש פה הרבה איכות, וגם הרבה זבל(אבל אין לי כוח לשבת לסנן :-\ ) אני פשוט שומע תמיד על SHUFFLE(יעני מצב RANDOM למי שלא יודע....) ושיש שיר מעפן אני פשוט מעביר הלאה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.