עבור לתוכן

זקוק להמלצות - מערכות רמקולים 2.1 או 4.1, ואולי גם כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

הגעתי סוף סוף למסקנה שהאיכות הירודה של הרמקולים הישנים שלי (Philips MMS140) היא בלתי נסבלת, ואני נחוש בדעתי להחליף אותם במערכת רמקולים איכותית (מכיוון שללבוש את האוזניות שלי [sennheiser PX-100] כל היום זה לא בדיוק הדבר הכי נוח שאי פעם עשיתי.)

אני אשמח מאוד לשמוע המלצות על מערכות רמקולים של 2.1 או 4.1 ערוצים. איכות השמע חשובה לי הרבה יותר מאפקט הסראונד.

אני גם משתמש כרגע בכרטיס קול ג'נרי כלשהו, משהו און-בורד של Sys... אם יש לכרטיס הקול השפעה גדולה על איכות הסאונד, אז אני צריך גם המלצה על כרטיס קול.

התקציב שלי הוא כנראה 400 ש"ח, מקסימום 500 (וזה רק אולי).

אני גם מעדיף שאני לא אצטרך לצאת מירושלים בשביל להשיג את החומרה.

פורסם

ALTEC LANSING ATP3

פורסם

Altec Lansing VS4121 2.1

מערכת זו של החברה יותר טובה מה-ATP אבל כמובן גם המחיר קצת יותר גבוהה. תבדוק בחנויות הקרובות או באינטרנט.

שלא תטעה הATP 3 גם מערכת מצויינת.

פורסם
  • מחבר

Altec Lansing VS4121 2.1

מערכת זו של החברה יותר טובה מה-ATP אבל כמובן גם המחיר קצת יותר גבוהה. תבדוק בחנויות הקרובות או באינטרנט.

שלא תטעה הATP 3 גם מערכת מצויינת.

את ה-ATP3 לא הצלחתי למצוא בפחות מ-428 ש"ח, שזה כבר קצת מחוץ למה שהייתי רוצה להוציא...

לכן אני לא סבור שאני יכול למצוא את ה-VS4121 במחיר שייכנס לי יותר טוב לתקציב.

אני מבין אגב שאין חשיבות גדולה באיכות הסאונד לכ. הקול?

פורסם

ברור שיש, אבל נראה לי שבתקציב כזה מוגבל, עדיף ללכת על רמקולים איכותיים... 428 זה 400+-.... אתה יכול ללכת בפחות על CREATIVE INSPIRE 2500 שהם זולים יותר,יתנו לך ביצועים טובים יותר כמובן ממה שיש לך עכשיו, ואולי תוכל לדחוף איזה כרטיס סביר בדרך..

פורסם
  • מחבר

וואו, אני רואה שיש פער די גדול במחירים בין ה-ATP3 לבין ה-VS4121 וגם בין ה-ATP3 לבין ה-Inspire 2500... (בכיוונים בפוכים כמובן.)

מה יותר ישתלם לי מבחינת איכות הקול: ATP3, או Inspire 2500 + כרטיס קול (באיזה 100-150 ש"ח)?

פורסם

"ATP3, או Inspire 2500 " אני הייתי הולך על השני ומשקיעה בכרטיס קול טוב יותר!

פורסם
  • מחבר

"ATP3, או Inspire 2500 " אני הייתי הולך על השני ומשקיעה בכרטיס קול טוב יותר!

איזה כרטיס קול כדאי לי, אם כך?

פורסם

ה ATP3 והאינספייר אכן אחלה מערכות

אבל שים לב שאין להן יציאת אוזניות ..

וכרטיס קול ב150 שקל לא יעלה באיכות על הכרטיס OB שלך .

פורסם
  • מחבר

ה ATP3 והאינספייר אכן אחלה מערכות

אבל שים לב שאין להן יציאת אוזניות ..

וכרטיס קול ב150 שקל לא יעלה באיכות על הכרטיס OB שלך .

גם לרמקולים הנוכחיים אין יציאת אוזניות, אז העברתי מאריך מהיציאה של האוזניות בכרטיס הקול לקדמת המחשב, ואני פשוט מחליף בין האוזניות והרמקולים בקלות ככה. אני גם עובד על שיפוץ של איזה מארז חביב שיש לו יציאת אוזניות מקדימה, ככה שבכלל זה לא מפריע לי שאין יציאת אוזניות ברמקולים.

אם למעשה כרטיס הקול לא יהווה שיפור, אז מן הסתם אני חושב שאני אלך על ה-ATP3 לבדו... או שאולי בעצם אני אקנה רק את ה-Inspire 2500 כי זה זול יותר. בעע. :s05:

פורסם
  • מחבר

הממם... איך ה-Creative Inspire T3000?

הוא ממש בול בתקציב שלי (396 ש"ח בזיגזג) ונראה מאוד מעניין...

הוא טוב? הוא משתלם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים