עבור לתוכן

Radeon on NForce ?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב חדש, AMD 64 כמובן, לוח אם של NForce.

לפי מה שהבנתי פה בפורומים הרדאון 9550 לוקח בגדול כל GF באותו מחיר (עד 400 ש"ח).

עכשיו אני מתלבט, הלוח אם הרי הוא של NVIDIA אז לא יותר עדיף גם כרטיס מסך של אותה חברה?

לא יווצרו בעיות בחיבור RADEON עם שבב NFORCE?

אני נוטה יותר לכיוון של G-Force בגלל התמיכה המלאה שלהם בלינוקס,

ובכלל רוב המשחקים שאני משחק בהם הם פיפא אנדרגרונד ןלפעמים משחקים כבדים.

עד היום הסתדרתי יופי עם GF4 MX440 על האיכויות הכי גבוהות בכל המשחקים האלה,

אז אני לךא מבין מה יהיה רע נגיד בFX5500 לעומת הרדאון?

תודה לעונים

פורסם

הכרטיס מסך הטוב ביותר עד הסכום הנל הוא ללא ספק ה 9550 ! ולשאלה השניה שלך, לא יהיה שום בעיה לעבוד עם ATI RADEON על לוח מבוסס מערכת שבבים של NVIDIA, בערך חצי מהפורום כאן עובדים ככה... על תישכח שהמערכות שבבים של NVIDIA הם הכי פופולריים...

פורסם

הכרטיס מסך הטוב ביותר עד הסכום הנל הוא ללא ספק ה 9550 ! ולשאלה השניה שלך, לא יהיה שום בעיה לעבוד עם ATI RADEON על לוח מבוסס מערכת שבבים של NVIDIA, בערך חצי מהפורום כאן עובדים ככה... על תישכח שהמערכות שבבים של NVIDIA הם הכי פופולריים...

בהחלט,

פורסם

NF לא יוצר שום בעיה עם כרטיסים של ATI ואני לא מאמין ששיחקתה NFSU על ההגדרות הכי גבוהות עם GF4 כי הוא לא מראה חצי מהאפקטים של המישחק כמו מריחה,אנשים בצידי הכביש,גשם יורד על המסך וכו'.

פורסם

NF לא יוצר שום בעיה עם כרטיסים של ATI ואני לא מאמין ששיחקתה NFSU על ההגדרות הכי גבוהות עם GF4 כי הוא לא מראה חצי מהאפקטים של המישחק כמו מריחה,אנשים בצידי הכביש,גשם יורד על המסך וכו'.

גם אני שם על ההגדרות הכי גבוהות...וזה זז חלק...הקטע שהוא לא באמת שם את זה..!!...כי הוא לא יכול...הוא DX7..!!

פורסם

גם אני שם על ההגדרות הכי גבוהות...וזה זז חלק...הקטע שהוא לא באמת שם את זה..!!...כי הוא לא יכול...הוא DX7..!!

בדיוק...זה שזה על הכי גבוהה בהגדרות זה לא אומר שהוא מריץ את המישחק כמו שצריך באמת.

פורסם
  • מחבר

צודק :) לא הבנתי באמת למה אין אצלי חשבתי כבר יש לי גרסה אחרת.

יש הבדלים גדולים הין ה128 מגה לבין ה256 מגה? או שחבל בכלל לקנות את ה256 כי הוא בכל מקרה לא מגיע לרזולוציות גבוהות?

ומה זה הDVI לTFT?

פורסם

צודק :) לא הבנתי באמת למה אין אצלי חשבתי כבר יש לי גרסה אחרת.

יש הבדלים גדולים הין ה128 מגה לבין ה256 מגה? או שחבל בכלל לקנות את ה256 כי הוא בכל מקרה לא מגיע לרזולוציות גבוהות?

ומה זה הDVI לTFT?

עדיף 128....לפעמים ה128 יותר טוב..!!...כמו בR9550...

DVI

מפרט מיוחד שמטרתו לאחד את חיבורי המוניטור האנלוגי והמוניטור הדיגיטלי במחבר אחד. קיימים 3 סוגים של DVI DVI-A עבור המוניטורים האנלוגיים, DVI-D עבור המוניטורים הדיגיטליים ו-DVI-I (Integrated) עבור שניהם יחד. חיבורי ה-DVI נפוצים במיוחד במסכי ה-LCD השונים. (Digital Video Interface)

TFT

Thin Film Transistor- טכנולוגית LCD המיושמת בצגים של מחשבים ניידים ובצגים דקים. בשיטה זו, לכל פיקסל יש טרנזיסטור אקטיבי השולט על מה שיוצג באותו פיקסל.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם, אבל בנתיים יש לי עוד שאלה לנושא ולא צריך לפי דעתי לפתוח ת'רד חדש.

יש למישהו נסיון עם הרדאון(הנ"ל) תחת לינוקס?

הוא נתמך בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים