עבור לתוכן

השוואת גודל של ה RIO CARBON ל MPIO HD200 ל NOKIA 3100

Featured Replies

פורסם

טוב, אין לי כישורי צילום מעולים כפי שתוכלו לראות... אבל ביקשו לראות תמונות, אז הנה...

אין ספק שה MPIO יחסית גדול מה RIO, אך יש לו גם יותר אופציות (כמו רדיו, LINE IN), יש לו כמובן לא מעט חסרונות (ממשק יותר מסורבל, אין לו SELF DATABASE, רק דרך תוכנה, וזמן בטרייה קטן בחצי מה RIO)...

הפורום חותך את התמונות, אז הקטנתי אותם... אתם יכולים לראות גרסא יותר נורמלית שלהם פה:

http://icebreak.zickel.net/riompio/

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

עוד כמה...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

Nכשיר חמוד(אבל די מכוער-[לטעמי לפחות])

למה קנית אותו?

איתן

פורסם
  • מחבר

גם לטעמי :) בכל מקרה אנשים התלהבו מה RIO CARBON וגם רצו נגן משלהם...

פורסם

מה החברה חשבתה שהיא הוציאה את המכשיר הזה?

הוא מכועררררררר ובלטה

למה קנית אותו?

פורסם

מה זה זה... מכשיר פשוט ענק!

פורסם
  • מחבר

הכל יחסית.. מבחינת אורך ה H10 הרבה יותר גדול.. בגדלים כאלו זה לא הכי משנה... פשוט ה RIO CARBON הוא הנגן הכי קטן שיש נראה לי..

פורסם

הקארבון מנצח בענק, הרי אם כבר הולכים על נגן 5GB רוצים שהוא יהיה קטן נוח ודקיק, ולא בלטה מכוערת :\

הקרב תמיד יהיה מול הזן מיקרו לקארבון ול-H10.

פורסם
  • מחבר

זה לא שחור ולבן... מבחינת כסף ה MPIO זול יותר מה ZEN MICRO, MINI IPOD ואחרים... אולי הממשק/גודל קצת פחות נוחים מה RIO CARBON אבל יש לו יתרונות שאנשים ירצו כמו LINE IN, רדיו ושלט חיצוני....

פורסם

בואנה, אתם חיים בסרט !

זה מזכיר לי את המלחמה המטורפת של סוני ושארפ במינידיסקים, שכל חצי שנה כל חברה הוציאה מינידיסק שקטן יותר בחצי מ"מ (כן כן!) והציפה את העולם ב-press releases מפה ועד להודעה חדשה על "המינידיסק הקטן בעולם".. :bash:

:s07:

התמונות גורמות להבדלים להיראות משמעותיים, אבל מדובר פה בהבדלים מזעריים לחלוטין ואני בספק אם מישהו בכלל יבדיל בינייהם ב"מבחן עיוור" (ניתן לו את אחד הנגנים, ואז ניקח אותו ובלי שתהיה לו אפשרות להשוואה ניתן לו את הנגן השני. אני בספק אם הוא יוכל להגיד מי מהם קטן יותר [בהנחה כמובן שהוא לא יודע את המידות שלהם מראש]).

:s07:

פורסם

ה-MPIO נראה עבה כמעט פי 2 מהקרבון

ולא אהבתי את המסך הארוך והצר שלו, זה גרוע לשמות שירים קצת ארוכים, כי הם נחתכים ישר, מה שקורה לי גם בקרבון, אבל יש את הגלילה של השם כל הזמן

מבחינת העיצוב אין ספק שהקרבון לוקח בגדול :)

פורסם

כמו שקודמי אמר, אין כאן הבדלים של חצי מ"מ, וההבדלים בעובי למשל קריטיים כשזה קשור לכיס מכנסיים.

פורסם

בולשיט.

זה לא ויכוח כאן. עם נוח לך להסתובב עם משהו שעבה יותר אפילו בחצי ס"מ תהנה.

אחותי למשל רצתה נגן קטן ומהרגע שהיא ראתה את הקארבון היא התאהבה בו תוך שניות. נכנס לכל כיס ולא מפריע. לשם השוואה את ה-MPIO הזה היא היתה זורקת ממזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים