עבור לתוכן

גירסה חדשה לH120 בעברית

Featured Replies

פורסם

למי שמעוניין הוספתי גם לגירסה האחרונה

1.65

עברית

מי שמעוניין שיצור איתי קשר...

פורסם

מתי הספיקה לצאת 1.65? :smile1:

כמובן שזה יהיה נחמד מאוד אם תפיץ אותה פה...

פורסם

HOLY CRAP

יצאה גרסה חדשששששה אני לא מאמין איזה התרגשות :jump:

ותעלה את העדכון של העברית בבקשה לאן שהו... דרך אגב התקנה העדכון של H1XX לא פוגעת באחריות ?

פורסם

זה רשמי... אז לא...

פורסם

התכוונתי לעדכון של העברית שהוא לא רשמי..

לא ראיתי שום עדכונים מארקדיה לגבי עדכון הH1XX כמו שדיברו על הH3XX ולכן אני שואל.

מממ... עכשיו קראתי על העדכון וזה דיי מבאס אין שם משהו יותר מידי מעניין.. אני לא בדיוק צריך את העדכון הזה.

http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=15497

זה רק אני או ש1.65 זה עדכון שיצא רק לגרסה הקוראנית גררררררר :pissed:

פורסם

אכן...

http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=15497

בסה"כ שיפורים בהקלטה... למרות ש-Auto Sync זה נחמד. אופציה דיי סטנדרטים במינידיסקים (וקיימת, אגב, גם ב-iAudio M3).

מ-א-כ-ז-ב.

טוב, אני כבר התייאשתי מהפירמוורים של iriver... ממשיך לחכות לסיום הפורטינג של Rockbox....

פורסם

הרוקס בוקס הזה מייגע אני מקווה שהוא לא יהיה אכזבה :|

פורסם

מה?

הוא קיים כבר משנת 1999 !

Rockbox הוא פרוייקט שקיים כבר המון זמן, הוא מושלם למדיי, ועדיין משתפר כל הזמן (קוד פתוח, כמה נפלא).

כל מה שב"תהליכי פיתוח" עכשיו זה ההמרה שלו ל-iRiver - עד עכשיו הוא היה לנגני Archos בלבד.

טבלה שמסכמת את היתרונות\חסרונות\הבדלי פיצ'רים שלו לעומת ה-firmwares המקוריים של הנגנים (Archos\iRiver) אתה יכול למצוא כאן:

http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/FeatureComparison

פורסם
  • מחבר

אני כבר אמרתי שאני מוכן להפיץ אותה

מי שרוצה ליצור איתי קשר....

פורסם

ממ אני יודע שהם כבר נמצאים הרבה זמן בשוק... ראיתי את הגרסה של הרוקס בוקס של הArchos זה נראה פצצה

פשוט אני מקווה שבהמרה שלו לiriver לא יהיה איזה פאק

ולפי מה שהבנתי הם מתכוונים להוסיף עוד מלא דברים שלא היה בArchos

כמו עורך קבצי TXT וכאלה...

זה גם קצת מפחיד להתקין את זה כי אם קורה משהו הלך הנגן :|

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

Rock Box מייגע? אתה לא רציני... הדבר ה"מייגע" הזה הופך את המכשיר שלך ל MULTI CODEC באיכות גבוהה במיוחד, עם תמיכה ב FLAC, AAC ופורמטים שכרגע לא נתמכים ע"י שום מכשיר באופן רשמי מלבד ה Cowon iAudio, וגם שם לדעתי רק ה X5 תומך בזה!

יש עשרות פיצ'רים בלעדיים ששום יצרן נגנים לא מסוגל לתת מענה עליהם, במיוחד אחרי העבודה הגרועה של iRiver שה H10 שלהם פשוט על הפנים, ורק בגלל הקושחה ולא בגלל שום דבר אחר! iRiver הם החברה היחידה בשוק שמסוגלת להוציא מוצר מדהים ולהרוס אותו עוד לפני ששחררה אותו לשוק. (Apple עושה זאת עם ה IPOD, אבל הם עושים זאת בכוונה תחילה, אז זה כבר לא נחשב.. :kopfpatsch:)

פורסם

היה לי ארקוס עם רוקבוקס וזה פשוט מעולה, כל הזמן משפרים ומוסיפים דברים והכל דינאמי כמו שצריך להיות, יש עם מי לדבר על פיצ'רים והכל וזה אחד הפרוייקטים היותר מוצלחים.

אני מצפה מאוד לראות מתי זה יגיע ל- IRIVER H3XX, ברגע שתהיה גרסאה יציבה שנבדקה טוב אני יתקין בלי להסס, אבל מן הסתם זה יקח עוד הרבה זמן.

פורסם

זה גם קצת מפחיד להתקין את זה כי אם קורה משהו הלך הנגן :|

לא הלך

אפשר לתקן בכסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים