פורסם 2005 במרץ 1220 שנים אני לא יודע אם הנושא בתחום ההתמחות של הפורום או אם זה מתאים לפה, אבל בהנחה שכן, אני רוצה לקנות דיוידי וגם צורב דיוידי ואני כרגע לא מבין בזה כלום, יש למשהו המלצות על חברות, דגמים מסויימים, טווח מחירים, אתרים מקצועים שהוא מכיר שקשורים לנושא, עצות, הערות או כל דבר שקשור לנושא אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים שלום, ההודעה הזו שייכת יותר לפורום "אמצעי אחסון" אבל אל תפתח חדש, מישהו יעביר את זה...בכל מקרה, אני ממליץ לקרוא את:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104810.0ותסתכל בפורום ההוא גם ככה, יש שם מספר דיויונים בנושא...
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים קח את זה:כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG X16 150 1 150 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 340 1 340 Total price 490 ¤for payments 12 X 45 ¤אם זה לשימוש פשוט ,אין טעם ביותר.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים בשביל מה אתה צירך גם כונן דיוידי וגם צורב דיוידי?אתה יודע שצורב דיוידי הוא בעצמו גם כונן דיוידי?
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים זה טוב בשביל לעשות קופי DVDבמקום להעביר הכל למחשב ואז לצרובעושים On The Fly קופיזה סה"כ 150 שקל וחוסך המון זמן
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים גם אם היו לך 10 כונני דיוידי אי אפשר לצרוב דיוידי ON THE FLY.בכל מקרה צריך להעביר את זה דרך ההרד דיסק.זה 150 שקל ו 0 תמורה.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים לא On The Fly במשמעות כמו בצורב רגיל שזה לא עובר דרך ה HDDאבל זה חוסך זמן בזה שאתה לא צריך להעתיק ולצרוב
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים בעצמך אמרת שזה עובר דרך ה HDD.כל שלכל היתר זה יכול לחסוך הוצאה והכנסה של דיסק.ומה בדיוק אתה משכפל?סרטים אתה לא יכול כי זה DUAL LAYER - צריך לעשות SHRINK.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים ואם הוא משכפל שיכפול של דיסק שכבר עבר Shrink?הבנאדם ביקש גם DVD וגם צורב DVDאני מניח שיש לו סיבה לעשות את זהוזה לוקח פחות זמן להעביר להארד דיסק לצרוב ולמחוק חלקים כמו צריבה קופימאשר העתקה מלאה ואז צריבה מלאהואולי בכלל בא לו לראות סרט אחד בזמן שהוא צורב אחר?
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים הוא גם אמר שאין לו מושג בדברים האלה.צורב DVD אין שום סיבה לקנות עוד נגן DVD...אי אפשר לצרוב on the fly לסרטים מקוריים,אם הסרט הוא DVD5 ולא מוגן אז אפשר להוריד אותו לדיסק הקשיח,אם הוא עד כדי כך מתעצל ומוכן להשקיע כסף אז זו בעיה שלו.ואולי בכלל בא לו לראות סרט אחד בזמן שהוא צורב אחר?לא מומלץ.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים אני לא דיברתי מה מומלץ ומה לאאני העליתי השערות למה הוא רוצה גם צורב DVD וגם כונן
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים פשוט מאוד כי אין לו מושג שזה מיותר.במקום להסביר לו שזה מיותר אתה מחפש בנרות הסברים(שבעצמך אתה אומר שהם לא מומלצים) למה שהוא ירצה...חבל סתם לזרוק כסף לפח.שיקנה צורב DVD וזהו.אם באמת יחסר לו עוד כונן(ואני לא רואה את זה קורה) - שיוסיף בהמשך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.