עבור לתוכן

101110111011100100

Featured Replies

פורסם

רעיון נחמד. רואים בחלק מהתמונות קצת צל של הדף...

פורסם

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

???

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהכלל הזה קשור לשאלות טכניות ולהמלצות על מצלמות, אפ תשים לב ותבקר בפורומי צילום אחרים בארץ ובחו"ל תוכל לראות כי כל העניין זה הכותרת שלפעמים לא מרמזת כלום על הצילום שבפנים, כל מה שהיא צריכה לעשות זה לפתות להכנס.

לעומת זאת בהקשר של שאלות טכניות על מצלמות והמלצות אין סיבה לא לתת כותרת מפורטת ולא מצועצעת...

פורסם

רעיון מקורי ומאוד מעניין קובי !!!

הכי אהבתי את הקומפוזצייה השלישית, קח את הצילום עוד טיפ טיפ אחורה זה לא יגרע אם תצלם את ההארד דיסק כולו.

עכשיו, אני לא יודע אם זה יראה מספיק ברור אבל נסה לצלם אחת שאתה מתמקד בה על המחט והספרות תהיינה לא בפוקוס, נראה לי שיצא יותר מעניין.

באמת אחלה רעיון והשקעה ראויה לצל"ש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

רעיון מקורי ומאוד מעניין קובי !!!

הכי אהבתי את הקומפוזצייה השלישית, קח את הצילום עוד טיפ טיפ אחורה זה לא יגרע אם תצלם את ההארד דיסק כולו.

עכשיו, אני לא יודע אם זה יראה מספיק ברור אבל נסה לצלם אחת שאתה מתמקד בה על המחט והספרות תהיינה לא בפוקוס, נראה לי שיצא יותר מעניין.

באמת אחלה רעיון והשקעה ראויה לצל"ש  :xyxthumbs:

תודה, עכשיו תורך... ;)

פורסם

יפה מאוד, גם אני חשבתי שזה בפוטו שופ, האמת זה נראה כמו עריכה לא ממש מוצלחת בפוטושופ (זה נראה מוזר ולא מתאים).

אבל עכשיו שאתה אומר שזה השתקפות, זה מוצלח מאוד!

אהבתי.

עצה: אולי תנסה הדפסה אחרת (דף שחורת ספרות לבנות יראה יותר טוב, אולי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים