עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי היום כרטיס מסך TI4200 שבהחלט עבד ועובד עדיין יפה מאוד אך בכל זאת אני מעוניין לשדרג.

אבקש לשמוע הצעות לכרטיסים כמה שיותר עדכניים ושיחזיקו לתקופה ארוכה בעלות של עד 1000 ש"ח.

המפרט שלי:

לוח nf-s2

מעבד xp 2000

זכרונות 2x256 לצערי עוד לא ב dual אך ישודרגו בקרוב...

wd 80G

2 צורבים וכו'

השאלה היא איזה כרטיס טוב בעלות זאת יהיה הכי משתלם עם המערכת הזאת שבינתיים נשארת...

פורסם

לפי דעתי לא שווה לך לשדרג כי המערכת עצמה די חלשה וגם אם תביא כרטיס מסך יותר חזק לא בטוח שהוא ינוצל במלואו.

אבל אם אתה ממש לחוץ לשדרוג תנסה לקנות R9550 או 9600P יד שניה במחיר טוב.

אם המפרט שלך היה קצת יותר חזק הייתי ממליץ לך לקנות את ה6600GT אבל הוא לא ינוצל במלוא כוחו אז זה די לא רלוונטי.

פורסם

אין טעם לשדרג מ-4200TI ל-9550/9600 כי השיפור בביצועים יהיה קטן מאוד.

לא מומלץ לרכוש כרטיסים יקרים יותר, כי הם יוגבלו ע"י שאר המערכת ויוציאו ביצועים דומים.

לסיכום, עדיף שתישאר עם המפרט הנוכחי עד שתוכל להרשות לעצמך מחשב + כ. מסך חדשים.

פורסם
  • מחבר

אוקי ובמידה ואני מחליט לשדרג את המעבד ל 2500+ או יותר, הלוח לא יוחלף, האם יש שינוי בהמלצות?

פורסם
  • מחבר

יש עוד המלצות אנשים?

פורסם

לא מומלץ לרכוש כרטיסים יקרים יותר, כי הם יוגבלו ע"י שאר המערכת ויוציאו ביצועים דומים.

לסיכום, עדיף שתישאר עם המפרט הנוכחי עד שתוכל להרשות לעצמך מחשב + כ. מסך חדשים.

זה בדיוק מה שאמרתי...  :P

ולchubaka, אני לא ממליץ לך כל פעם לשדרג חלק חלק, ובטח ובטח אם אתה משדרג יחסית לחלקים די מיושנים כי בסוף זה יעלה לך יותר מלקנות מחשב חדש קומפלט שיהיה טוב יותר וזול יותר.

שורה תחתונה, תסחוב עם המערכת שלך עד שיהיה לך סכום נאה לקנות משהו חזק וטוב.

פורסם

אבל אם אתה ממש לחוץ לשדרוג תנסה לקנות R9550 או 9600P יד שניה במחיר טוב.

זה בדיוק מה שאמרתי... :P

אתה בטוח? ::)

פורסם

תביא איזה 9800PRO יד שניה...נראה לי זה יהיה טוב....אבל עדיין לדעתי עדיף 6600GT....הוא לא ינצל במלאו...אבל אם אתה מתכנן איזה שידרוג למעבד...אז זה יהיה בחירה מעולה...

פורסם

לפי דעתי לא שווה לך לשדרג כי המערכת עצמה די חלשה וגם אם תביא כרטיס מסך יותר חזק לא בטוח שהוא ינוצל במלואו.

אבל אם אתה ממש לחוץ לשדרוג תנסה לקנות R9550 או  9600P יד שניה במחיר טוב.

אם המפרט שלך היה קצת יותר חזק הייתי ממליץ לך לקנות את ה6600GT אבל הוא לא ינוצל במלוא כוחו  אז זה די לא רלוונטי.

בנאדם יש לך בעיית הבנת הנקרא ברמות חמורות!!  >:( >:(

עכשיו תקרא שוב ולאט מה שכתבתי, ותגיד לי שוב מה הקשר בין מה שכתבתי לבין מה שהגבת!!  :pissed: :pissed:

אז בהתחשב במגבלה שלך, אני אצא מנקודת הנחה שהרמה השכלית שלך לא אפשרה לך להבין מה כתוב בהודעה, אז המלצתי לו לא לשדרג אלא אם הוא נעול על זה.

אתה בטוח? ::)

[glow=red,2,300]באמת חבל שאנשים פה מקלידים יותר מהר ממה שהם חושבים![/glow]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים