עבור לתוכן

זכרונות ב dual channel

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזכרונות שלי לזכרונות שיעבדו ב dual channel מפני שהלוח שלי תומך באפשרות זו, אני מחפש את הכי טוב שניתן להשיג בעלות הנמוכה ביותר ורוצה לשמוע מכם המלצות ל 2x256 או 2x512 .

הלוח שלי nf-s2

מעבד xp 2000

כרטיס מסך TI4200

קראתי פה מלא שאלות של אנשים אבל לא הצלחתי להבין בצורה פשוטה.

נ.ב הציעו לי 2 סטיקים של PDP 2X256 ב195 ש"ח כל סטיק האם שווה והאם תומך?

תודה...

פורסם

מצטרף לשאלה דומה..

גם לי יש לוח שתומך ב-dual channel השאלה היא אם אני צריך בדיוק זיכרון זהה למה שיש לי עכשיו (אותה חברה)? או שאני יכול למצוא כרטיס שיהיה אותה מהירות ואותו clock ולהסתדר גם אם הם לא אותה חברה

ואיך אני מברר בדיוק איזה חברה הכרטיס שלי, לא רשום עליו...

הוא DRR 512MB 400Mhz

פורסם

DC בסוקט A בקושי בקושי מוסיף עוד ביצועים, אני מניח שחוץ מעוד כמה נקודות בבנצ'ים אתה לא תבחין בהבדל, אתה יכול להכפיל את כמות הזכרון בלי קשר ובזה בטוח תרגיש הבדל.

לגבי השני, תקנה עוד סטיק של 512MB DDR400 ואני ממש בספק אם תהיינה בעיות, זה בדרך כלל לא קורה.

פורסם
  • מחבר

אז לא כדאי לקנות זכרונות ב dual הרי הפונקציה הזאת אמורה לשפר ביצועים לא?

במידה ואני משדרג את המעבד ל 2500+ ומעלה או אז יהיה משתלם יותר לשדרג זכרונות?

פורסם

DC בסוקט A בקושי בקושי מוסיף עוד ביצועים, אני מניח שחוץ מעוד כמה נקודות בבנצ'ים אתה לא תבחין בהבדל, אתה יכול להכפיל את כמות הזכרון בלי קשר ובזה בטוח תרגיש הבדל.

לגבי השני, תקנה עוד סטיק של 512MB DDR400 ואני ממש בספק אם תהיינה בעיות, זה בדרך כלל לא קורה.

רגע עוד שאלה קטנה, אין לזכרונות clock מסויים שאני צריך להתאים ביניהם? הרי אם הם על פעימות שעון שונות ה-dual לא יעבוד לא? - אם כן, אני רק צריך תוכנה קטנה שתבדוק מה הclock של הנוכחי שלי (תודה)

פורסם

הלוח יתאם לבד, לפי המהירות של האיטי ביותר

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי?

פורסם
  • מחבר

האם יש למישהו המלצה לזכרונות שיעבדו ב dual במחיר סביר?

פורסם

הלוח יתאם לבד, לפי המהירות של האיטי ביותר

מצוין, תודה רבה.. טוב, אני משאיר הדיון הזה למפרסם המקורי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים