עבור לתוכן

אחי הג'ובניקים התאחדו

Featured Replies

פורסם

טוב עכשיו שפחות או יותר קיבעתי את מעמדי כג'ובניק עם תפקיד ג'ובניקי למהדרין

(אפילו שעשיתי כמה דברים בשירות ולא אני לא מדבר על הטירונות המצוקמקת בניצנים)

אשמח לשמוע עליכם ג'ובניקים יקרים על השירות וכו'

כי כמה כבר אפשר לשמוע על קרבי (בלי לזלזל חס וחלילה!!!!)

אז בואו נשמע איפה אתםאם אתם מרוצים איזהסוגשל ג'ובניקים אתם (חמשושים יום יום שבוע שבוע קל''ב, קל''בל''ב) למה איך וכו'.

פורסם

חחח... :lol:

לפי ה Avatar שלך, לא אתפלא אם בסיום השירות הג'ובניקי שלך, תחתום קבע כאיזה מ"ע אפסנאות ותצא מהמערכת הזו בגיל 97.

Take it easy... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

א. מה זה avatar

ב. טוב עברתי תפקיד אותו בסיס אבל תפקיד אחר לגמריייי.

ג.טוב אלההחייםלא

פורסם

:lol:

קפה הנשיא... חחחחחחחחחח

בטח הייתה טבח או משהוא בסיגנון?

פורסם
  • מחבר

הייתי אפסנאי

וקפה הנשיא הוא מחווה לאתר אדיר של רס''ב שמשון האגדי

(כמובן אסור לשכוח את יותם העתודאי)

בקיצור האפסנאות וצה''ל במיטבם.

מק 22 של תל השומר.

תאמינו לי האפסנאויות בכל שאר צה''ל לא ממש שונות מזה (אפילו יותר גרוע).

אה והכתובת http://www.geocities.com/rasabshimon/

דרך אגב למי שטועה כן יש עדיין בצה''ל קפה הנשיא

כן יצא לי לשתות אותו לא מעט,

וכן אתם יודעים איזה טעם יש לו.

(כוסות הפלסטיק והקלקר חשובות לארומה היחודית שלו)

פורסם

חחח... בלי שום ספק אחד האתרים.

מומלץ למי שעוד לא קרא!

פורסם

יש לנו ארגזים שלמים של הזבל הזה במחלקה, וכולם פג תוקף :smile1:

פורסם

כנראה יש את הקפה הזה רק בצה"ל לא סתם...

פורסם

ידעתי שהוא דפק את זה מהרס"ב שמעון! איזה גדול זה, התכתבתי עם המחבר של זה כשעוד הייתי בצבא.

כשהייתי בצבא היה לי התפקיד הכי סבבה - הייתי מידענית אינטרנט (זה אחרי שברחתי מהמחסן האוטומטי ששם היה לנו מפקד כמו הרס"ב שמעון רק מרושע פי אלף). הייתי כל היום על האינטרנט, קוראת את הסיפורים של הרס"ב ואחרי כמה זמן חסמו חצי מהרשת ולא נשאר לי לעשות כלום חוץ מלכתוב פה בפורום. חוצמזה, הייתי מחפשת ציוד ברשת, מתכתבת עם חברות/יצרנים, מנהלת מו"מ על ציוד כלשהו (שיעשו לי הנחה אנא אערף) ומזמינה ציוד מרשימת עודפים של צבא ארה"ב. בזמני החופשי (או כשהמפקד, המפקדת והצל שלה, חיילת מלקקת אחת, לא נמצאים) הייתי הולכת למחסן האוטומטי ויושבת על קפה וסיגריה עם חברותי האפסנאיות ומריצים צחוקים. אם לא, אז הייתי הולכת למטבח מתנדבת לעזור שם לנקות - כי אם אני לא אקרצף את הסירים האלו, אף אחד לא יעשה את זה ואנחנו נאכל מחר ונקבל קילקול קיבה. לפעמים גם הייתי מבשלת, פעם עשיתי רוטב פסטה אסלי ביתי, סוף הדרך. המפקד ההומו שלי גילה שאני עשיתי את זה אז הוא התחיל לצרוח עלי שאני לא בסדר, שאין לי אישור וכל השיט הזה - איזה אישור? המפקד של המטבח אמר - סבבה, תעשי, סומך עלייך. צרח וצרח עלי חצי שעה האידיוט ואח"כ עוד היתה לו החוצפה ללכת ולקחת תוספת! איזה הומו! :bash:

פורסם

כנראה יש את הקפה הזה רק בצה"ל לא סתם...

מוכרים בהחלט, כמו שגם מוכרים את הלוף, רק שעל האריזה יש ראש של פרה (ממ.. ממש נותן תאבון).

אבל מה שבטוח את השוקולד למריחה בשימורים ההדלוח שיש במנות קרב אין להשיג (וטוב שכך), למרות שהינו עושים איתו קינוחים מעולים לאחר הטונה עם קטשופ ותירס, והלוף עם חרדל, היינו לוקחים שוקולד מומרחים על החלבה או עם הבוטנים המלוחים, מעדן.

מאז מיותר לציין שאני לא לסוגל להכנס לפה טונה, או בוטנים, או חלווה, ובטח לא לוף.

הנה תמונה של קפה הנשיא שקניתי לא מזמן.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

בעעע מנות קרב.. אבל כשרעבים הכל נראה טעים.

פורסם

אתה רומז שקפה נשיא זו המנת קרב של הג'ובניקים? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים