פורסם 2005 במרץ 1220 שנים שלום לכולם אז ככה, אני רוצה לצבוע את הפרונט של המארז שלי, רציתי לגעת איך צובעים ציורים, ומה כדאי לעשות עם איזה צבעיםתודה מראש..[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים מחבר מצטער על ההקפצה, זה חשוב, איך עושים את זה עם שבלונות או אני לא יודע, ראיתי הרבה צביעות של מארזים ברשת, אולי תוכלו לתת איזה קצה חוט איך עושים?... בבקשה...תודה..
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים אתה מתקוון לזה ? אני חושב שהם מדפיסים איך שהוא את התמונות אל המארז אם אתה רוצה אני יכול ליקרו אל זה אבל לא ניראה לי שאפשרי לעסות את זה איפושהו בארץ
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים מחבר דברים כאלה, כן איך עושים את זה, אני רוצה לצבוע גם ולא יודע איך רק את הפרונט פאנל
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים כפי שאתה מצטער על ההקפצה, אני מצטער על הנעילה.לך חשוב לקבל תשובה, לי יותר חשוב שהפורום ישמור על רמתו הגבוהה.אם כל אחד יקפיץ את הת'ראד שלו, כי הוא לא קיבל תשובה במשך 26 דקות, אף אחד לעולם לא יקבל תשובה על כלום...כפי שכתוב בחוקי הפורום (ובקצרה בראש הפורום הזה), אין להקפיץ ת'ראדים. על-כן הת'ראד ננעל.*** אגב - חיפוש פשוט וקריאה של המדריכים שבפורום ומדור המדריכים של האתר היו מובילות ללא מעט תשובות לשאלה הזאת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.