עבור לתוכן

יש לי התלבטות בין 3 הנגנים הנ"ל..

Featured Replies

פורסם

שהמחיר לא יעניין אותכם..

המחיר לא הבעיה ,הבעיה מה הכי איכותי מבניהם:

Creative Labs Zen Micro 5GB MP3

http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10795

iRiver H10 5 GB MP3 Jukebox

http://www.iriveramerica.com/prod/hd/h10_red.aspx

iPod mini 4GB NEW Digital Music Player

http://www.apple.com/ipodmini/

חשבתי ללכת על הiRiver האדום שם

מה אתם חושבים?

תודה

פורסם

בתור בעליו הגאים של האייפוד מיני 6GB, הייתי הולך על המיני.

אם אתה רוהצ מסך צבעוני, לך על הH10, למרות שלדעתי זה קצת מיותר.

פורסם
  • מחבר

בתור בעליו הגאים של האייפוד מיני 6GB, הייתי הולך על המיני.

אם אתה רוהצ מסך צבעוני, לך על הH10, למרות שלדעתי זה קצת מיותר.

שאלה לי אליך הר כל USB 2 מתחבר ל1 זה גם תקף למכשיר שיש לך?

ועוד משהו יש שם גם חיבור FireWire יש סוגים לחיבור הזה או שכולם אותו דבר? כי יש לי חיבור FireWire בכרטיס קול Hercules DiglFire 7.1  זה יתאים נכון?

ועוד משהו אתה מסתדר יפה עם ה6 כמו שאני יסתדר יפה עם ה4? הצרכים שלי לא גבוההים ,אני לא מפוצץ בקבצים וכאלה כאילו עכשיו אני לא צריך גם ת4 אבל לעתיד שיהיה..

תודה

פורסם

אם יש לך את הכסף נראה לי ה H10 נגן לא רע (אם כי יש לו מספר דברים מציקים עדיין, שאולי יפתרו בעתיד ע"י FIRMWARE)...

פורסם

שאלה לי אליך הר כל USB 2 מתחבר ל1 זה גם תקף למכשיר שיש לך?

ועוד משהו יש שם גם חיבור FireWire יש סוגים לחיבור הזה או שכולם אותו דבר? כי יש לי חיבור FireWire בכרטיס קול Hercules DiglFire 7.1 זה יתאים נכון?

ועוד משהו אתה מסתדר יפה עם ה6 כמו שאני יסתדר יפה עם ה4? הצרכים שלי לא גבוההים ,אני לא מפוצץ בקבצים וכאלה כאילו עכשיו אני לא צריך גם ת4 אבל לעתיד שיהיה..

תודה

1. השירים יועברו דרך USB אך המכשי רלא יטען דרכו ולכן יהיה עליך לקנות מטען בנפרד.

2. הFIREWIRE יתאים לכרטיס קול שלך, אבל תצטרך לקנות כבל בנפרד מפני שעם המכשיר מגי רק כבל USB2.

3. גם לי אין הרבה שירים. יש לי כוהל 1.3GB של שירים במחשב. ל אקניתי את ה4GB מתוך מחשבה לעתיד, וגם מתוך מחשבה שאני כנראה אשתמש בזה בתור HD נייד.

פורסם
  • מחבר

1. השירים יועברו דרך USB אך המכשי רלא יטען דרכו ולכן יהיה עליך לקנות מטען בנפרד.

2. הFIREWIRE יתאים לכרטיס קול שלך, אבל תצטרך לקנות כבל בנפרד מפני שעם המכשיר מגי רק כבל USB2.

3. גם לי אין הרבה שירים. יש לי כוהל 1.3GB של שירים במחשב. ל אקניתי את ה4GB מתוך מחשבה לעתיד, וגם מתוך מחשבה שאני כנראה אשתמש בזה בתור HD נייד.

אמרו לי בשמיני איפוד אי אפשר להעביר קבצים אלה רק מוזיקה

או שכבר ניסיתי וזה לא נכון?

פורסם

בתור בעלו של H10 הייתי ממליץ לך ללכת עליו.

הוא צבעוני, אבל זה לא היתרון המשמעותי ביותר שלו לדעתי על האייפוד מיני, אלא התמיכה הרשמית שלו בעיברית לעומת האייפוד שהיא תמיכה פיראטית.

הוא אחלה מכשיר, יש לי אותו כבר כמעט חודש ואני ממש מרוצה ממנו. התמיכה בעיברית מעולה חוץ מזה שהכתב הפוך, אבל יש תוכנות שמסדרות את בקלות ובמהירות.

זה מתחבר גם ל-USB1 בלי בעיה, כמובן שעדיף USB2, אבל ההבדל היחיד הוא כמובן המהירות של העברה למכשיר וזה לא עד כדי כך הבדל כי מדובר בהארדיסק קטן של 5 ג'יגה ואמרת שאין לך הרבה שירים.

פורסם

אין בעיה עם העברת קבצים באייפוד, אין לי מושג מי אמר לך שיש...

לא שאני מנסה לפתוח בתחרות, אבל בהתלבטות שלי בין הH10 לאייפוד מיני, מה שהטה את הכף היה שלH10 יש איזה 12 שעות נגינה, ולאייפוד יש 18 שעות שאפל טוענים, אך אתרים רבים פרסמו תוצאות שחצו את רף ה20 בקלילות (יש אתר שפרסם שהמיני שלו הגיע ל26 שעות!).

אם חשו בלך פיצ'רים (כמו רדיו ומסך צבעוני) לך על הH10.

אם חשוב לך יותר זמן הבטרייה וכמובן הכסף (האייפוד מיני עולה 80 דורל פחות) לך על המיני.

כמובן שלכל אחד יש עוד יתרונות, אבל אלו השיקולים העיקריים לדעתי.

פורסם

אין בעיה עם העברת קבצים באייפוד, אין לי מושג מי אמר לך שיש...

לא שאני מנסה לפתוח בתחרות, אבל בהתלבטות שלי בין הH10 לאייפוד מיני, מה שהטה את הכף היה שלH10 יש איזה 12 שעות נגינה, ולאייפוד יש 18 שעות שאפל טוענים, אך אתרים רבים פרסמו תוצאות שחצו את רף ה20 בקלילות (יש אתר שפרסם שהמיני שלו הגיע ל26 שעות!).

אם חשו בלך פיצ'רים (כמו רדיו ומסך צבעוני) לך על הH10.

אם חשוב לך יותר זמן הבטרייה וכמובן הכסף (האייפוד מיני עולה 80 דורל פחות) לך על המיני.

כמובן שלכל אחד יש עוד יתרונות, אבל אלו השיקולים העיקריים לדעתי.

כן יש גם את הרדיו... שכחתי...

שמע אם אתה זקוק ליותר מ-12 שעות טעינה אז תקח את האייפוד...

זה קשור בצרכים שלך...

פורסם
  • מחבר

בתור בעלו של H10 הייתי ממליץ לך ללכת עליו.

הוא צבעוני, אבל זה לא היתרון המשמעותי ביותר שלו לדעתי על האייפוד מיני, אלא התמיכה הרשמית שלו בעיברית לעומת האייפוד שהיא תמיכה פיראטית.

הוא אחלה מכשיר, יש לי אותו כבר כמעט חודש ואני ממש מרוצה ממנו. התמיכה בעיברית מעולה חוץ מזה שהכתב הפוך, אבל יש תוכנות שמסדרות את בקלות ובמהירות.

זה מתחבר גם ל-USB1 בלי בעיה, כמובן שעדיף USB2, אבל ההבדל היחיד הוא כמובן המהירות של העברה למכשיר וזה לא עד כדי כך הבדל כי מדובר בהארדיסק קטן של 5 ג'יגה ואמרת שאין לך הרבה שירים.

שמעתי של10H יש בעיות קושחה

לדוגמה צריך להקצות לו מקום לדוגמה 4 GB שירים ו1GB DATA

וכל מיני בעיות כאלו ואחרות

זה נכון?

ובקשר לאייפוד אי אפשר להעתיק קבצים למשהו כשאתה בא אליו מכיוון שזה פורמט ACC וצריך תוכנה כדי לפתוח את זה.

בקיצור חשבתי על הCreative שמעתי עליו רק דברים טובים פרט לנוחיות שמכשיר...

פורסם

זה לא ממש בעיות בקושחה של הנגן זה יותר בעיות של השרת של IRIVER.

בH-10 אתה יכול לעלות 4.6 ג'יגה בלבד.

בעיות אחרות לא ממש...

פורסם

בן דוד שלי קנה לי עכשיו את הקריאטיב בניו יורק,מחר אני אמור לקבל אותו או עד סוף השבוע.

תצפו לביקורת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים