עבור לתוכן

low budget 512-1024 MB MP3 Player

Featured Replies

פורסם

512 Mb

not more than 300 NIS

1024 Mb

not more than 500 NIS

פורסם

אין חיה כזאת

לפחות של הג'יגה לפי מה שזכור לי

פורסם

אני עיוור או שזה קצת מעל המחירים שהוא ציין?

אני יודע שלא בהרבה, אבל הוא ביקש לא מעל 300 ל512 ולא מעל 500 לג'יגה וכזאת חיה, אין.

פורסם

שלא נדבר על זה שהמוצרים האלה הם בעיקר זבל...

אני לא הייתי ממליץ לך להתקרב לנגנים האלה , אני הייתי הולך על sandisk במקרה הזול ועל IRIVER במידה ואתה מחליט להשקיע .

הנגנים האלה שאתה מחפש הם אומנם זולים אבל הם לא שווים את הכסף שאתה הולך להשקיע עליהם .

דוד .

פורסם

אני עיוור או שזה קצת מעל המחירים שהוא ציין?

אני יודע שלא בהרבה, אבל הוא ביקש לא מעל 300 ל512 ולא מעל 500 לג'יגה וכזאת חיה, אין.

אתה צודק, לא שמתי לב בתחילה. בכל מקרה זה הבדל של 100 שקל (אם לוקחים את ההכי זול :-\).

Cyber God, לא הייתי מגדיר את הנגנים אפילו הכי זולים "זבל". לי אישית יש נגן בדיוק מהסוג, מחברה עלומת שם, הזה שעלה משהו כמו 50$ בהונג-קונג (256MB) והוא עושה את העבודה. אני לא יכול להגיד שהאיכות שלו גרועה, נדמה לי שזה בערך כמו להקשיב ל- MP3 ב- 128kbps או 160kbps.

רק האוזניות שבאות איתו ממש זבל, אני משתמש באוזניות זולות יחסית של סוני (אוזניות תוך-אוזניות שמולבשות על הראש, דקות כאלה).

אם התקציב ממש לוחץ, הייתי הולך על 512MB ב- 400 שקל או 1GB ב- 600 שקל ולדעתי תהיה מרוצה למדי. זה גם כמובן מאד תלוי במקום שבו אתה קונה, למקרה שיהיו בעיות. ואם אתה רוצה יותר איכות, כמו קרייטיב או Xuke (נדמה לי שזה השם), אז צריך יותר להשקיע.

פורסם

הם כל כך זבלים שניסית אותם? להרבה ילדים מהשכבה שלי יש כאלו.. זה ממש טוב, זה נוח וזה ממש קטן וזה עובד מצוין, יש משהו בhwzone כל כך נגד דברים ג'נריים שזה נורא כאילו זה דפוק ולא עובד טוב.. הנגנים האלו בסדר גמור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים