עבור לתוכן

ה-LG L1780U 12ms UltraSlim בארץ :)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא מרוצה מהסוני כי אני השתמשתי במסך CRT איכותי... יש דברים מאכזבים ויש דברים שלא (חדות ובהירות למשל), אבל עיקר האכזבה היא מחיר מול תמורה.

אחד מהמסכים שהייתי מרוצה מאוד מהתמונה שלו הוא הסמסונג 712T שעבדתי מולו כשנה וחצי.. רק שהוא 25ms (לא רואה סרטים/משחק בעבודה :lol:).

בכללי ה VIEWSONIC והSAMSUNG מועדפים לדעתי... מעבר לזה המחיר יכול גם להטות את הכף...

אתה נעול על 17" ? ומה התקציב?

נראה לי התכוונת ל172T,

וכן אני רוצה רק 17" LCD כי 19" זה גדול מידי וגם אני חושב שהתמונה תהיה פחות יפה כי הרזולוציה ב19 היא עדיין 1024*1280

בעקרון אני לא גיימר בכלל רוב הזמן אני על המחשב באינטרנט איסיקיו אופיס וזה אבל אם כבר אז שיהיה טוב למשחקים.

סמסונג אני לא רוצה בגלל האחריות.

LG נראה לי אחלה בחירה שיש, לחברים שלי יש גם LG Flatron CRT וגם Samsung CRT ובLG רואים מעולה.

ראיתי 1730S, 1720B וסמסונג 710N בסרט ולדעתי ראו מצויין בכולם, ובכלל ראו מצויין ב1720B שהוא 16MS.

אז אני בטוח שה1720P יתן לי אחלה תמורה, מה גם שאם אני קונה אותו ביחד עם הצורב יוצא לי כאילו ששילמתי עליו 2000 שקל בערך.

חבל שאין אותו בפומביות. בכלל גם העיצוב משך אותי מאוד.

לגבי התקציב, הוא גג-גג 2500.

פורסם

:silly: כן, התכוונתי ל172T .. תודה על התיקון :P

אם אתה סגור על 17" (אין כזה דבר גדול מדי, אגב ;D ) ולא מעוניין בסמסונג, לא יכול להשיג את הVIEWSONIC ואוהב את הLG אז אין לך ממש דילמה כאן :xyxthumbs:

התקציב של 2500 כולל את הצורב או לא? כי אם לא , שטוף כלים באיזו מסעדה ליום יומיים בערך וקח את ה 913 של סמסונג (אני יודע שאתה לא אוהב) ותהנה לך ממסך 19" עם זמן תגובה של 8 מילי. ... וזו, שוב, רק דעתי. מקווה שלא טחנתי לך ת'מוח יותר מדי! תהנה מהקניה! :hat:

פורסם

לי יש את ה-172T פשוט מסךך מדהיםם איזה צבעים פשוט מושלם חוץ מהגוסטינג במשחקים חחח אבל זה לא כזה מפריע!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים