עבור לתוכן

שאלה על עניין ספציפי בניגון על גיטרה...

Featured Replies

פורסם

אהלן... התחלתי לנגן לפני כמה ימים, אני מתקדם די מהר (אני חושב)... ובכל מקרה עד שאני אשיג ת'מורה שלי לגיטרה (שכרגיל לא עונה לטלפון)... רציתי לדעת איך לנגן אקורד כמו F שבו אני צריך לחסום שני מיתרים על אצבע אחת?

מה שאני עושה זה פשוט משטח כזה את האצבע, אבל זה קצת כואב בפרק האחרון של האצבע... השאלה היא אם זה נורמלי, אם היא דרך שלי לעשות את זה היא נכונה והאם זה עלול לגרום לנזק?

תודה רבה! :yelclap:

פורסם

תמשיך להתאמן, מתרגלים ובסוף אין כאב.

והכאב האמיתי יתחיל כשתתחיל לנגן אקורדים מלאים - מינור ומאז'ור

אבל יש לך עוד זמן עד שתגיע לזה :beerchug:

פורסם

ובקיצור:

http://www.solidrock.co.il/

כנס לפורום ושאל,

לא חושב שהפורום הזה זה המקום! ;)

פורסם

אקורד F הוא כאשר עם אצבע מספר 1 אתה חוסם את כל הסריג ה1

פורסם

ובצורה הפשוטה יותר את המיתרים הראשון והשני בסריג הראשון

פורסם

לא נכון

פורסם

מה לא נכון

התכוונתי 2 המיתרים התחתונים

תפתח כל ספר ללימוד גיטרה ותראה

פורסם
  • מחבר

אני אמנם חובבן אבל יודע שלפחות בספר שלי אקורד F זה חסימה של שני המיתרים התחתונים על סריג אחד, בתוספת משו עם אצבע 3 ו4.

עריכה:

אף אחד מכם לא ממש ענה לי על השאלה, חוץ מאחד שאמר שזה כואב בהתחלה. מכך אני מסיק שזה בסדר לעשות את זה בצורה שאני עושה?

תודה.

פורסם

יש לF צורת ברה (חוסמים עם אצבע אחת את כול הסריג הראשון) וצורה רגילה (שתי אצבעות) ככה ששניכם צודקים.

לגבי הכאב , כן אמור להיות בהתחלה קצת כאבים - וצריך לשחרר את היד אחרי כמה דקות של שעשית את האקורד.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה ב"לשחרר" את היד?

פורסם

לנער אותה קצת אחרי 10 דקות - לא לסבול את הכאבים במשך שעה כי אז כנראה שאתה עושה נזק ליד.

פורסם

חבוב זרום עם זה... היד שלך לא תתנוון מקצת כאבים

פורסם

עם האצבע הראשונה חוסם את כל המיתרים בסריג הראשון, אצבע שניה מיתר שלישי בסריג השני, אצבע שלישית מיתר חמישי בסריג השלישי ואצבע רביעית במיתר הרביעי בסריג השלישי.

יש דרך לעשות את האקורד הזה בצורה יותר פשוטה

48210742.jpg

פורסם

תחסום עם כל האצבע

ותפרוט מיתר מיתר כדי לשמוע שאתה מנגן את הכל.

תתאמן על זה, גם אופניים זה קשה בהתחלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים