פורסם 2005 במרץ 1120 שנים אהלן... התחלתי לנגן לפני כמה ימים, אני מתקדם די מהר (אני חושב)... ובכל מקרה עד שאני אשיג ת'מורה שלי לגיטרה (שכרגיל לא עונה לטלפון)... רציתי לדעת איך לנגן אקורד כמו F שבו אני צריך לחסום שני מיתרים על אצבע אחת? מה שאני עושה זה פשוט משטח כזה את האצבע, אבל זה קצת כואב בפרק האחרון של האצבע... השאלה היא אם זה נורמלי, אם היא דרך שלי לעשות את זה היא נכונה והאם זה עלול לגרום לנזק? תודה רבה!
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים תמשיך להתאמן, מתרגלים ובסוף אין כאב. והכאב האמיתי יתחיל כשתתחיל לנגן אקורדים מלאים - מינור ומאז'ור אבל יש לך עוד זמן עד שתגיע לזה
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים ובקיצור: http://www.solidrock.co.il/ כנס לפורום ושאל, לא חושב שהפורום הזה זה המקום!
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים מחבר אני אמנם חובבן אבל יודע שלפחות בספר שלי אקורד F זה חסימה של שני המיתרים התחתונים על סריג אחד, בתוספת משו עם אצבע 3 ו4.עריכה:אף אחד מכם לא ממש ענה לי על השאלה, חוץ מאחד שאמר שזה כואב בהתחלה. מכך אני מסיק שזה בסדר לעשות את זה בצורה שאני עושה?תודה.
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים יש לF צורת ברה (חוסמים עם אצבע אחת את כול הסריג הראשון) וצורה רגילה (שתי אצבעות) ככה ששניכם צודקים.לגבי הכאב , כן אמור להיות בהתחלה קצת כאבים - וצריך לשחרר את היד אחרי כמה דקות של שעשית את האקורד.
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים לנער אותה קצת אחרי 10 דקות - לא לסבול את הכאבים במשך שעה כי אז כנראה שאתה עושה נזק ליד.
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים עם האצבע הראשונה חוסם את כל המיתרים בסריג הראשון, אצבע שניה מיתר שלישי בסריג השני, אצבע שלישית מיתר חמישי בסריג השלישי ואצבע רביעית במיתר הרביעי בסריג השלישי. יש דרך לעשות את האקורד הזה בצורה יותר פשוטה
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים תחסום עם כל האצבעותפרוט מיתר מיתר כדי לשמוע שאתה מנגן את הכל.תתאמן על זה, גם אופניים זה קשה בהתחלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.