עבור לתוכן

כרטיס מסך מעפן - שוקל להחליף

Featured Replies

פורסם

קניתי לא מזמן מחשב ולאט לאט מתברר לי שהוא יותר חלש ממה שחשבתי....

עד עכשיו שיחקתי רק דיאבלו 2 ואמריקס ארמי (שגם את זה הוא בקושי סחב...)

ואני מאוד רוצה לשחק בדברים קצת יותר עדכניים... אבל לפני שאני מוציא כסף על משחקים אני רוצה להיות בטוח שאני יכול לשחק בהם...

הדילמה -

הכרטיס חלש... בדיאבלו 2 שעוד נחשב "קל" אני מקבל פריימים עצבניים במקומות כבדים....השגתי את ג'י טי אי וייס וממש אי אפשר לשחק בו...אני מפחד לחשוב מה יהיה אם אני יעלה עליו את האלף לייף 2 או פאר קריי... :kopfpatsch:

הכרטיס הוא sis 661fx און בורד (טעות...) יש לו 64מ"ב כביכול... אני עובד איתו על מצב 32מ"ב כי אני פשוט לא רואה הבדל כשאני מעביר אותו ל64 :s05:

אני מתלבט בין לקנות כרטיס חדש לבין הוספת ראם - יש לי 256 והכרטיס מוריד את הזיכרון שלו משם...אולי זאת הבעייה ?

מה לדעתכם יהיה הפתרון הכי טוב וזול ?

תודה  :jump:

פורסם

בעע חבל שלא התייעצת כאן לפני שקנית. טוב, אם אתה כבר לא יכול להחזיר את מה שקנית, אז אני מציע לך ללכת על כרטיס

מסך נורמאלי. רק תבדוק שיש AGP ללוח, או שתגיד לנו מה הדגם (עדיף) ואנחנו נגיד לך

פורסם

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם

תוסיף 256MB זכרון ותוסיף כרטיס מסך חדש, תלוי בתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

הכותרת שונתה... מקווה שעכשיו היא עומדת בדרישות...1 בלילה... זה הכי טוב שהצלחתי לנסח ^_^

טוב אי ג'י פי יש לי אחרת בכלל לא הייתי פותח את הדיון :smile1:

בקשר לתקציב... לא משהו... וזאת השאלה הבאה שלי...

בזמנו קניתי את הג'י פורס 4 440 ואני זוכר אותו ככרטיס טוב וזול.... אבל עברו שנתיים מאז ואני מניח שבאותו מחיר כבר יש כרטיסים יותר טובים... יש איזשהם המלצות ?

פורסם

מה התקציב...??...בעיקרון אם הוא לא הרבה קח את מה שמעליי נתן לך...(ושאתה קונה...תקנה רק רק רק 128bit לא 128MB)....

פורסם

מה התקציב...??...בעיקרון אם הוא לא הרבה קח את מה שמעליי נתן לך...(ושאתה קונה...תקנה רק רק רק 128bit לא 128MB)....

הוא שאל מה יהיה הפיתרון הכי זול...

והכרטיס שנתתי לו הוא 128 ביט.

פורסם

אם יש לך עדיין את הג'י פורס 4 תשים אותו בינתיים, הוא יותר טוב ממה שיש לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים