עבור לתוכן

מסכי LCD 19" עם 8ms, היחיד שראיתי זה הSamsung 913N אבל אין לו DVI

Featured Replies

פורסם

על 25ms אין מה לדבר, המקסימום שאפשר להתפשר עליו זה 12ms, המשחק מיודע בראש ובראשונה למשחקים.

אני מבין מה שאתה אומר ומקבל.

אבל חשוב מאוד שתבין שאסור להסתכל רק על זמן תגובה. מאוד חשוב סוג הפאנל.

במסכים של סמסונג למשל, וגם ב-Viewsonic VP191 יש פאנל שהוא PVA או MVA. אלו פאנלים מצוינים, אבל בזמן שהם מציגים זמן-תגובה של 12MS בשחור-לבן, זמן התגובה שלהם עולה בטירוף כשמודדים אפור-לאפור. זה אומר שתראה הרבה מריחה.

מסכים מבוססי TN יתנו לך את זמן תגובה הטוב ביותר. תוכל להתפשר על 12MS אם מדובר במסך TN (כזה הוא ה-912, אגב).

• תגובות 30
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בביקורות שקראתי על ה920 נכתב שגוסטינג מורגש בעקר במשחקים. ובקשר לפאנלים בגלל זה גם אני לא שוקל לקנות את ה191 קראתי על המגבלות של הפאנל. אני לא בטוח איזה פאנל יש 913N אבל מביקורות שקראתי אין שום זכר לגוסטינג במשחקים, אבל שוב אין DVI ולכן בין השאר אני יהיה מוגבל לקצב הרענון אם אני ירצה לעבוד עם Vsync, לא הדבר האידיאלי למשחקים.

פורסם

נכון, ה-913 מתאים הרבה יותר כי הוא פאנל TN 8MS. זה אומר 0 GHOSTING, לחלוטין.

ה-920 הוא פאנל PVA ולכן יהיה GHOSTING (והוא עוד 25MS אז בכלל...)

רק באמת הבעיה של-913 אין DVI.

חבל שמביאים לארץ מבחר כל כך קטן של סמסונגים... אני בטוח שיש להם אחד שהוא גם 8MS וגם DVI.

פורסם
  • מחבר

המסך מתוכנן לקניה באפריל(עד אז אין את ה912 בארץ -.-) ככה שאולי משהו ישתנה, הסאמסונג גם מרתיע בגלל פוליסת החלפת המסכים הנאצית של היבואן מעל 20 פיקסלים שרופים, ופיקסלים בקבוצות נחשבים לפיקסל אחד :pissed:

פורסם

אין את ה-912 בארץ? :s05:

אז איך אתה יודע על הצבעים שלו? מקריאה?

אגב, VIEWSONIC הורידו לאחרונה את הציפוי הרפלקטורי מהמסך. בזמן שלחלק מהמשתמשים (כמוני) אלו חדשות מצוינות, קראתי שאומרים שהמסך איבד את כל הקסם ככה והוא לא שווה קניה. תבדוק את זה... אולי הדגמים שיגיעו לארץ יהיו החדשים יותר...

לא ידעתי בקשר למדיניות ההחלפה הזו של היבואן. לא הייתי קונה מהם אפילו תמונה של מסך, אם מה שאתה אומר זה נכון. שיחפשו את החברים שלהם, יש מסכים טובים באותה מידה.

פורסם
  • מחבר

את ה912 ראיתי מספר פעמים, כרגע המסך לא נמצא במלאי עד אפריל.

פורסם

על 25ms אין מה לדבר, המקסימום שאפשר להתפשר עליו זה 12ms, המשחק מיודע בראש ובראשונה למשחקים.

בקשר לHS94P הוא יקר מידי ללא סיבה את ה912b/s אפשר למצוא באזור ה3300 הHS94P מתחיל מ3800.

ושוב.. ה HS94P לא מלהיב ולא שווה את הכסף..באמת אין סיבה.

אגב, חבל שהורידו את הציפוי מהVIEWSONIC ... זה נותן אקסטרה FLARE למסך (יש בסוני HS94P).

פורסם

DVI אכן בדר"כ משפר אולם לעיתים בחיבור אנלוגי התמונה תהיה מוצלחת יותר.

זה לא בכל מסך והסיבה לא ממש ידועה לי אבל לקבוע חד משמעית כי תמונה ב DVI תמיד איכותית יותר(גם אם במעט) זו טעות.

ה 913 נראה לי אופציה סבירה בהחלט אם אתה מוכן לקחת סיכון לגבי האחריות

פורסם

DVI אכן בדר"כ משפר אולם לעיתים בחיבור אנלוגי התמונה תהיה מוצלחת יותר.

זה לא בכל מסך והסיבה לא ממש ידועה לי אבל לקבוע חד משמעית כי תמונה ב DVI תמיד איכותית יותר(גם אם במעט) זו טעות.

חד משמעית לא נכון :nono:

עד היום ראיתי עשרות מסכים, לא קרה מעולם שחיבור DVI היה פחות טוב מאשר אנלוגי. קרה לי כבר שלא היה הבדל (למשל, ה-LG 1910S מעולה בחיבור האנלוגי שלו) אבל לעולם DVI יהיה טוב לפחות כמו אנלוגי.

תן דוגמא אחת למסך שבו זה קורה.

פורסם
  • מחבר

DVI יתן תמונה פחות טובה רק כאשר בקר הTDMS שווה לתחת, ראה כל סדרת הGF FX של nVIDIA.

פורסם

DVI יתן תמונה פחות טובה רק כאשר בקר הTDMS שווה לתחת, ראה כל סדרת הGF FX של nVIDIA.

:kopfpatsch:

זה כמו להאשים את המסך שלא רואים בו טוב כי חברת החשמל ניתקה את הבית מחשמל ואין זרם בשקע... :silly:

פורסם

http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041129/index.html

וזה לא בדיקת המעבדה היחידה שמראה על כך...

למרות צורת ההתבטאות הנמוכה שלך, אני אשתדל להגיב לעניין.

אתה מראה לי שיש כרטיסים שבהם יציאת ה-DVI לא טובה, וזה לא מעניין אותי בכלל כי זה לא נושא הדיון.

הבחור טוען שיש מסכים שבהם קיים הבדל איכות בין דיגיטלי לאנלוגי ואני טוען שאין דבר כזה.

אז אתה בא ומספר לי שיש כרטיסים שבהם היציאה האנלוגית טובה יותר.

זה לא קשור ולא רלוונטי. באותה מידה אתה יכול לומר לי שיש מחשבים שבהם חיבור ה-USB לא טוב, ולכן עדיף להשתמש בפלופי ולא ב-DISK ON KEY...

אני מבקש להבא להגיב בצורה עניינית ולא לרדת לרמה נמוכה, גם אם זה קשה לך.

פורסם
  • מחבר

כן זה קשה מאוד קשה -____-

מה לא ברור כרטיס עם בקר TMDS יכול לגרום לתצוגה משובשת(עד למצב שאי אפשר לעבוד עם המסך) כאשר משתמשים ביציאת הDVI, אולם באותו כרטיס אם תחבר ליציאה האנלוגית התמונה תראה בצורה נורמאלית.

פורסם

אל תדאג DOGMA ... לכל מסך עם DVI יש גם כניסה אנלוגית... :smile1:

הכלל הוא שלא יכול להיות שבחיבור אנלוגי, צג דיגיטלי יראה תמונה טובה יותר מחיבור דיגיטלי וצג דיגיטלי

ועזוב אותך מיוצאי דופן מוזרים..תמיד יכולה לצוץ בעיה באחד הגורמים, אבל זוהי בעיה ולא דבר קבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים