עבור לתוכן

מסכי LCD 19" עם 8ms, היחיד שראיתי זה הSamsung 913N אבל אין לו DVI

Featured Replies

פורסם

איזה דגמים בארץ ישנם עם חיבור DVI?

• תגובות 30
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לשם מה לך DVI?... זה לא שהאיכות תיהיה טובה יותר.

פורסם
  • מחבר

האיכות לא תיהיה טובה יותר, אבל עבודה עם רז' לא טבעיות כן תיהיה נוחה יותר.

פורסם

ייתכן, אך אם ניהיה ריאליים, לא חושב שתמצא מסך באיכות זהה הכולל DVI, במחיר שכזה. :-\

פורסם
  • מחבר

איפהשהו אמרתי שאכפת לי ממחיר? או שיהיה 2600-2700 שקל? אני פשוט מחפש מסך 8ms 19 עם DVI.

פורסם

איך לא תהיה טובה יותר בדיוק? בחיבור אנלוגי כ. המסך ממיר את האות מדיגיטלי לאנלוגי משם הוא ממשיך למסך. היות ומסכי LCD הם דיגיטלים אז האות שוב עובר המרה מאנלוגי לדיגיטלי במסך עצמו.

בחיבור DVI אין לך את שתי ההמרות הנ"ל, האות יוצא דיגיטלי ונכנס דיגיטלי והאיכות טובה יותר (במעט, אבל עדיין טוב יותר).

פורסם

ובכלל שהכרטיס מסך לא עושה העברה מאות דיגיטלי לאנלוגי יש יותר FPS :)

פורסם

והנה תוספת, וקיצור לעמוד ההסבר:

DVI-D - True Digital Video

DVI-D format is used for direct digital connections between

source video (namely, video cards) and digital LCD (or rare

CRT) monitors. This provides a faster, higher-quality image

than with analog, due to the nature of the digital format.

All video cards initially produce a digital video signal, which

is converted into analog at the VGA output. The analog signal

travels to the monitor and is re-converted back into a digital

signal. DVI-D eliminates the analog conversion process and

improves the connection between source and display.

http://www.datapro.net/techinfo/dvi_info.html

פורסם

ובכלל שהכרטיס מסך לא עושה העברה מאות דיגיטלי לאנלוגי יש יותר FPS :)

:bash:

חבר'ה - בואו נעשה סדר אחת ולתמיד. אולי שמישהו יעשה את ההודעה הזו STICKY או TAGLINE או משהו כזה:

1. חיבור DVI תמיד יהיה איכותי לפחות כמו חיבור אנלוגי. ברוב המקרים (95% מהמקרים) הוא יהיה יותר איכותי. ההסבר ברור וכבר ניתן כאן למעלה. זה במיוחד נכון ככל שעולים ברזולוציה. כלל אצבע: עדיף לשלם עוד קצת ולהנות מחיבור DVI.

2. אין שום משמעות לתדר הרענון בחיבור DVI!!!!!

ואני אחזור שוב: אין שום משמעות אם עובדים ב-60HZ או 75HZ או 100000HZ בחיבור DVI.

להיפך - עדיף והרבה יותר בריא למסך שתעבדו ב-60HZ. זה לא אומר שאתם מגבילים את עצמכם ל-17FPS.

קצב הרענון ב-DVI הוא בכלל לא קצב רענון אלא קצב שידור הנתונים מהכרטיס למסך. הנתונים שמשודרים, בניגוד לחיבור אנלוגי, אינם מכילים את כל התמונה בכל שידור, אלא רק את השוני בין FRAME ל-FRAME (למי שמכיר, זה מזכיר קצת כיווץ MPEG). לכן, אין שום משמעות לסוג החיבור.

בדיקה פשוטה תראה לכם שאתם יכולים לשחק גם ב-100FPS ולראות את כל ה-100 בחיבור DVI של 60HZ.

לפותח השרשור:

ה-Hyundai L90D+ (שים לב שיש + אחרי ה-D) עונה על הדרישות שלך. אני מצטער אבל אינני יודע אם הוא קיים בארץ.

אגב, בדוק את ה-LG 1980U החדש. הוא הגיע לארץ לפני שבועיים. מסך מעולה, מבוסס על פאנל של TN 12MS ואני בטוח שלא תרגיש עליו שום מריחות (TN ידוע כפאנל מהיר מאוד). שים לב ששניהם (גם היונדאי) מוגבלים מבחינת עומק צבע - היות וזהו פאנל TN הוא לא עובד ב-8 ביט אמיתי, אלא 6 ביט ו-Dithering.

פורסם
  • מחבר

היונדאי לא נמצא בארץ, כמו כן גם הbenq 937s+, גם את ה LG 1980U זאפ לא מצא. כרגע ההתלבטות היא בין ה913N לVP912 של VS, יש הבדל לא קטן במחיר, אבל איכות התצוגה, והצבעים בVS היא מדהימה, למרות שבכל הביקורות על ה913N נאמר שאיכות הצבעים מעולה, עניין ה6bit מטריד במקצת במיוחד כאשר מדובר על מסך שימש לסרטים לא פחות מאשר למשחקים.

פורסם

אומנם מסך עם 6 ביט מפיק צבעים פחות איכותיים אבל מסך עם 8 ביט מתחיל מ-25ms.

תעשה את השיקול מה אתה מעדיף, ghosting או צבעים פחות טובים

בכל מקרה יש איזה benq 19 עם 8ms בארץ (ו-DVI)

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3018&catcode=306

אין לי מושג איך הוא

פורסם
  • מחבר

הוא 25ms -_____- נועה טעו...

פורסם

אני חושב שיש לויסוניק (או משהו כזה) מסך עם 8ms תעשה חיפוש, כתבו על זה פה

פורסם

1. ה-1980U בארץ בוודאות. אני מכיר מישהי מח"י היבואנים של LG לארץ. צלצל לאחת החנויות וברר.

2. ה-VS912 הוא מסך נהדר, אין ספק. אגב, הוא זהה לחלוטין ל-Sony HS94P. שניהם בעלי אותו פאנל. לדעתי אם כבר - אז עדיף ה-HS94P ולו רק בגלל המראה ונוחות השימוש שלו (למרות שמוותרים על PIVOT). אני אישית לא כל כך אוהב את המסכים האלה בגלל שתי סיבות:

- יש להם BRIGHTNESS מטורף, זה מרגיש כמו להתבונן בשמש. צריך לעבוד על 20% BRIGHTNESS ואז ה-CONTRAST נפגע ואיתו גם הצבעים.

- יש להם כיסוי שמרגיש כמו זכוכית ויש GLARE גבוה מאוד. בקטעים חשוכים זה מרגיש כמו להסתכל על ראי...

3. ה-913N מסך מעולה אבל בגלל שאין לו DVI לא הייתי שוקל אותו אפילו. בעבר היה לי מסך 17" של סמסונג (דגם קוריאני, מקביל ל-170T) ללא חיבור DVI. זה היה נורא, כמות המשחקים שהייתי צריך לעבור עד שהגעתי לתמונה נורמלית - וגם אז, לא מדויקת מספיק.

4. אני ממליץ לך לבחון את ה-920T החדש. יש לי הרגשה שהוא מסך מעולה. הוא אמנם מוצהר כ-25MS אבל יכול להיות שה-GHOSTING לא יהיה נוראי.

אם אין לך בעית תקציב, הייתי ממליץ ללכת בכיוון של מסכי S-IPS. זהו הפאנל הכי טוב בד"כ, כי:

- יש לו זמן תגובה מהיר מאוד. גם 25MS ב-S-IPS זה 25 אמיתי ולא גרף שעולה עד 100MS כמו במסכי PVA (של סמסונג).

- יש לו צבעים מעולים. הוא 8 ביט אמיתי.

- יש לו זוויות צפיה מצוינות (יותר רחבות מ-TN)

החסרון היחיד: ה-CONTRAST שלו בד"כ נמוך מהממוצע, אבל זה לא צריך להפריע כי 1:400 או 1:500 זה יותר ממספיק.

אני לא בטוח אם יש את ה-LG L1930B בארץ. אם כן - הוא המסך האידיאלי עבורך. גם S-IPS וגם DVI.

בדוק גם את ה-NEC 1960NXI (מאוד חשוב ה-I בסוף) - גם הוא S-IPS עם DVI.

פורסם
  • מחבר

על 25ms אין מה לדבר, המקסימום שאפשר להתפשר עליו זה 12ms, המשחק מיודע בראש ובראשונה למשחקים.

בקשר לHS94P הוא יקר מידי ללא סיבה את ה912b/s אפשר למצוא באזור ה3300 הHS94P מתחיל מ3800.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים