פורסם 2005 במרץ 1120 שנים אני הלכתי לחנות שאני מכיר אותה ואת המוכר שלה כבר הרבה זמן, הציעו לי שם את המפרט הבא:מעבד AMD 64 3000 939לוח GIGABYTE NFORCE 4 (הדגם הזול, אני לא זוכר אותו)כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT עם קרור פסיבי וVIVOדיסק קשיח 160 GBזיכרון 1024 MB RAM (כנראה PQI)צורב DVD LG/NEC וכל שאר הדברים...אז מה אתם חושבים על המפרט?ועכשיו גם שאלה,בהתחלה אני לקחתי במפרט מארז של CHENBRO וספק של TT אבל ראיתי שזה מייקר בהרבה את המפרט, ואז שאלתי את המוכר אם באמת כדאי להשקיע כל כך הרבה בספק ובמארז או שעדיף לקחת מארז וספק ג'נריים, אז הוא אמר לי שעדיף לקחת ג'נריים ואני שאלתי אותו מה בקשר לזה שזה יעניק לרכיבים ביטחון והוא אמר שגם אם אני אקח ג'נריים וישרף לי איזשהו רכיב אז הוא מחליף לי אותו לחדש על אחריותו!אז אולי באמת עדיף לקחת ג'נריים וזהו? לא נראה לי שיש מה להפסיד...
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים אני לא הייתי לוקח את הסיכון שמשהו יהרס, אם אתה באמת סומך עליו אז אין בעיה..
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים יש לך כאן מערכת ששווה 5K לפחותואתה לא מוכן לשים עוד 100 שקל בשביל ספק נורמלי כמו Hec 300W AR-T?וגם על אחריותו המידע שהיה על ההארד דיסק אם הוא יישרף?ומה יקרה אם אחרי סוף האחריות משהו יתפוצץ לך בתוך המארז?ספק זאת לא השקעה שמחזירה את עצמה תוך כמה ימים בניגוד לרכיבים האחרים שאתה משתמש בהם ומנצל אותם מהשנייה הראשונהספק זאת השקעה שתחזיר את עצמה בזה שאתה תישן בלילה חצי שנה בחורף כשיש ברקיםולא תקום כל בוקר ותבדוק אם משהו נשרף
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים יש לך כאן מערכת ששווה 5K לפחותואתה לא מוכן לשים עוד 100 שקל בשביל ספק נורמלי כמו Hec 300W AR-T?אני לא מבין.. מה כ"כ טוב בספק 300W?אם כבר קונים משהו טוב אז 300W לדעתי לא יספיק למערכת חזקהוכאן שוב עולה עניין המחיר.. לקנות ספק בעל שם מכפיל את המחיר של המארז והספק ביחד.
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים סתם שתדעספק של Hec 300W זה לא כמו ספק ג'נרי של "500 וואט" שהוא מוציא בקושי 200300W יכול בהחלט להחזיק את המערכת הזאת וגם יותר חזקההוא מספיק טוב, ושומר על המחשב יותר מאשר ספק ג'נרי מסכן שעולה 50 שקל פחות ממנוואם אתה מעדיף להמר ולשים ספק ג'נרי זאת כבר בעיה שלךאבל מנסיון כואב שלי למדתי לא לשים ספקים ג'נרייםאז אתה גולש מהתקציב ב-150 שקלאבל אתה דואג שמחר או בעוד שנה לא תגלה שמחשב שעולה 5000 הלך בגלל שהתקמצנת על ספק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.