פורסם 2005 במרץ 1120 שנים הביצפר שלי נישרף לבד(אם תרצו אספר) אבל זו אכן פראודיה, אבל אני מאוד מקווה שתלמידים לא יקחו את זה ברצינות.
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים LOL *הסיבה שהמהפכה מתרחשת ב1.4.05 זה בגלל שבאותו יום יש לי מתכונת ענקית בהיסטוריה ולא הספקתי להשלים וללמוד את כל החומר. אבל אם אני אספיק אז המהפכה תידחה ליום אחרי. אולי למתכונת באנגלית טוב שלא אמר:"אם אני יקבל מעל 70 המפכה הזאת לא תתקיים אבל אם פחות אז כל בתי הספר נשרפים ב 1.4" רואים מה חשיבות המפכה הזאת :lol:
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים איי.. חבל שלא היה אינטרנט בימי הבית ספר שלי או במילים של bloodhound gang The roof the roof the roof is on fire The roof the roof the roof is on fire The roof the roof the roof is on fire We don't need no water let the motherfucker burn Burn motherfucker burn מהשיר המפורסם the roof is on fire....
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נדיר ביותרררר איזה טיפש מי שעשה את זה, אבל אני בטוח שזה בצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :jump: :jump: :smile1: :screwy: :silly:
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אני היחיד שחשב שזה היה ממש מוקצן, מוגזם ולעוס בערך כמו בדיחות של ארץ נהדרת?אם כבר, אז:http://shvita.tollfreepage.com/hamahafecha.phpהרבה יותר מצחיק, מעורר מחשבה ואפילו חשבתי בהתחלה שזה היה ברצינות.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים [לעולם-לא-אגיד-חחח]התגעגתי לדבר הזה ;Dכל השביתות האלה זה פשוט מתכון לסאטירה.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים זה בתאריך הראשון באפריל, ביום שבו כולם עובדים אחד על השני. ;D ;D ;D ;D ;Dאיך כתוב בכוכבית למטה בקטן שזה בגלל המתכונת בהיסטוריה
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים כן ראיתי את זה אתמול.. באמת אחד המצחיקים..!חחתקראו שורה אחרונה לפי זה ידעתי שזה בצחוק וזה לא איזה מסטול שבאמתרוצה לשרוף תבתי ספראלה השורות האחרונות בדף:*הסיבה שהמהפכה מתרחשת ב1.4.05 זה בגלל שבאותו יום יש לי מתכונת ענקית בהיסטוריה ולא הספקתי להשלים וללמוד את כל החומר. אבל אם אני אספיק אז המהפכה תידחה ליום אחרי. אולי למתכונת באנגליתוערסים לא חייבים לדעת html.. הם ערסים.. הם יתנו מכות לאיזה חנון שיבנה להם משו כזה.. ואפשר גם עם פרונט פייג'ופה:http://shvita.tollfreepage.com/hamahafecha.phpצריך לדעת לכתוב בעיברית אם רוצים להנהיג שביתה.. כמה טעויות שמצאתי...שביטה=שביתהחינוח=חינוךלהיסרט=להישרטמשמעוטית=משמעותיתלבתל=לבטלהארי פותר=הארי פוטרסרתוני=סרטוניאיברית=עיבריתאנכנו=אנחנויש עוד כמה.. אבל אין לי כוח לחפש..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.