עבור לתוכן

מתגייסי מרץ אפריל 05

Featured Replies

פורסם

לוקחים כמה אנשים, דוחפים אותם לתוך רפסודה מכוסה כזאת מן סירה בשקל, ודבורים נוגחים בהם= גיגית קיא.

אל תדבר אם אתה יודע,

א, אין סירת הקאות בגיבוש צוללות.. זה אחד

ב, שום דבור לא נוגח בסירה... (אני לא יכול לחשוב על משהו יותר מסוכן ומטומטם..) הגלים והטלטול וכל האנשים שמקיאים עליך עושים את האפקט.

פורסם

א. צעירים

ב. מזל שעברתי את זה כבר

ג. בהצלחה בכל זאת ;)

פורסם

אל תדבר אם אתה לא יודע,

א, אין סירת הקאות בגיבוש צוללות.. זה אחד

ב, שום דבור לא נוגח בסירה... (אני לא יכול לחשוב על משהו יותר מסוכן ומטומטם..) הגלים והטלטול וכל האנשים שמקיאים עליך עושים את האפקט.

לא התכוונתי לנוגחים ממש, אבל אולי אני יודע... לך תדע ::)

ואתה צודק זה בחובלים, חשבתי שלזה הוא התכוון.

פורסם

סבבה.

וכעקרון דבורים לא נוגחים, גם ממש וגם לא ממש.. אם אתה מתכוון שכאלו דבורים עוברים ועושים גלים שמטלטלים את הסירה, אז לא.

וכן, זה בחובלים (גיבוש נחמד דווקא)

פורסם

אין סירות הקאה בגיבוש צוללות.

רק בגיבוש חובלים.

יש גם בסטילי"ם אם נכנסים לקטנות

פורסם

אני ב-7 לאפריל 05, אין לי מושג למה, פרופיל 72 והצבא לא מוכן להגיד לי לאיפה אני הולך...

לא נורא יהיה טוב, בהצלחה לכולם! :yelclap:

פורסם

זה כלל צה"לי נדמה לי, אבל יותר חשוב... זה היומולדת שלי 8)

פורסם

אני ב-7 לאפריל 05, אין לי מושג למה, פרופיל 72 והצבא לא מוכן להגיד לי לאיפה אני הולך...

לא נורא יהיה טוב, בהצלחה לכולם!  :yelclap:

הצבא אף פעם לא יגיד לך לאן אתה מיועד אבל מאוד פשוט לברר- פשוט צריך חבר שעושה איזה תפקיד ג'ובניקי בבקו"ם או בלשכות גיוס- אתה אומר לו את התאריך והוא ישר יגיד לך מה הגיוסים בתאריך הזה.

פורסם

הבעייה היא שאני לא מכיר אף אחד בבקו"ם, הג'ובניקים היחידים שאני מכיר נמצאים בקרייה...

אם מישהו מוכן לברר בשבילי, זה יהיה נחמד מצידו :)

פורסם

הבעייה היא שאני לא מכיר אף אחד בבקו"ם, הג'ובניקים היחידים שאני מכיר נמצאים בקרייה...

אם מישהו מוכן לברר בשבילי, זה יהיה נחמד מצידו  :)

אתה לא מכיר את השיטה "חבר של חבר של" ???

הג'ובניקים בקריה.... שאל אם מישהו מהם מכיר ג'ובניק עם גישה למאגרי גיוס... בסופו של דבר תגיע למישהו... אולי אפילו לא אחד עם נתונים אלא אחד שמתגייס באותו היום ובדק בשבילו מה הגיוס..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים