פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מוזר שהצלחת למצוא 2023243687 מבחני ביצועים כאלה, אני לא הצלחתי למצוא אפילו אחדהצלחתי למצוא אך ורק השוואה שבה נכללו הBigwater והSLK-948U, והSLK כמובן הגיע לטמפ' טובות בהרבהההשוואה נמצאת כאן
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים אתה יכול למצוא עוד אחד כזה ?והנה prescHOTt 3.4 @ 4.0http://www.madshrimps.be/articles/ThermaltakeBigWater12cmwatercooling-Liquid3D-5288.jpgתמצא גם XP-120 שמגיע למעלות כאלה בOC....
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים זה רציני?כי אם כן אזחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאיך אתה מסוגל בכלל להשוות ביצועים של גופי קירור בתנאי סביבה שונים עם מעבדים שיש להם פליטת חום שונה?
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים אחי די להאכיל את עצמך כאפות.....תביא עוד כמה לינקיםהשתי טבלאות האלה לא אומרות לי כלום...
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים אתה לא קולט שהשוואת גופי קירור עם טמפ' סביבה שונה ומעבדים עם פליטת חום שונה? איך בכלל אפשר לעשות השוואה כזו?אם אתה רוצה הסבר טכני, הטמפ' של מעבד נקבעת ע"פטמפ' מעבד = טמפ' סביבה + (פליטת חום של מעבד * Thermal resistance של הגוף קירור) (איך לתרגם את זה? לא יודע)ברגע שמשנים את טמפ' הסביבה או את פליטת החום, אי אפשר להשוות טמפ' סופית
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים כמעט בכל המקומות שבדקתי הטמפ' סביבה היא 17 מעלות.הכי טוב לבדוק בביקורות של קונים...לבדוק אצל אנשים שיש להם את אותו מעבד וזה מה שמקבלים +\- 3 מעלות...עריכה: אין לי כוח יותר לשבת פה ולהתווכח שיקנה מה שהוא רוצה לפי התקציב וזהוביי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.