עבור לתוכן

שאלה לגבי IPOD ונגני MP3

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

הבנתי שאפשר להעביר שירים לIPOD רק עם ITUNES , מה זה אומר לגבי MP3 שהורדתי ? האם MP3 כאלה לא ניתן להטעין לתוך הIPOD ?

ומה קורה בנגנים אחרים האם לכול נגן יש תוכנה יעודית בשבילו ?

תודה

פורסם

אין שום בעהי להעביר MP3 לאייפוד, פשוט דרך הITUNES. אני עושה זאת ללא בעיה.

פורסם
  • מחבר

גם MP3 שהושגו בדרך "לא חוקית" ?

פורסם

בטח שאפשר, כל MP3 שתרצה

הרי למה אתה חושב שבארץ מישהו היה קונה אותו אם זה היה רק לשירים מ-ITUNES, גם כי אין שירות כזה בארץ וגם כי הישראלים לא פראיירים :cool2:

פורסם
  • מחבר

בטח שאפשר, כל MP3 שתרצה

הרי למה אתה חושב שבארץ מישהו היה קונה אותו אם זה היה רק לשירים מ-ITUNES, גם כי אין שירות כזה בארץ וגם כי הישראלים לא פראיירים :cool2:

:lol::smile1:

פורסם

אם זכרוני אינו מטעני האי טיונס מקודד מחדש את הקובץ לפורמט ACC ויש בעיה נוספת שאני שונא באי פוד שלא ניתן לגבות את השירים שהעלתה לנגן וזה חרא!!! :bash: :bash: ???

פורסם

זכרונך די בוגד בך...

הITUNES מקודד רק מה שאתה אורמ לו לקודד. אם אתה לא אורמ לו, הוא ל אמשנה פורמט.

ומה הקטע עם הגיבוי? אם הם בנגן הם לא נמחקים מהמחשב... הם רק מועתקים לשם...

פורסם

אני חושב שהוא התכוון לזה שאתה לא יכול להעלות שיר לנגן ואז לחבר אצל חבר שלך ולהוריד את השיר, וזה מה שדפוק :bash:

פורסם

כן, אבל יש הרבה תוכנות שיכולות להוציא את השירים למחשב..

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהוא התכוון לזה שאתה לא יכול להעלות שיר לנגן ואז לחבר אצל חבר שלך ולהוריד את השיר, וזה מה שדפוק :bash:

האמת שזה נשמע די מעצבן , בנגנים אחרים זה אפשרי ?

פורסם

בטח שאפשרי

למשל אני מעלה כמה אלבומים על הריו קארבון, מחבר אותו אצל חבר שלי והוא ישר מזהה אותו ושם ככונן ואני פשוט מעתיק את האלבומים ומדביק אצלו, בלי שום בעיה ::)

פורסם

ועם הgmini 400 אפשר לעשות את זה?

כי הזמנתי כזה ואני אמור לקבל את זה עוד כמה שבועות

רציתי לדעת אם אני אחבר אותו למחשב אז אני אוכל להעביר ישירות למכשיר מבלי שום תוכנה חיצונית, וגם להיפך להעתיק מהנגן למחשב. זה אפשרי מבלי שום תוכנה חיצונית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים