עבור לתוכן

שאלה על מימוש אחריות של מחשב

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני קניתי לפני שנתיים~ את המחשב שיש לי

P4 2.4B

לוח אינטל

256X2 ג'נריים

HD 60 של WD

ספק 350W ג'נרי

ולפני שנה בערך קניתי עוד HD 80 של WD

עכשיו..... אני קניתי את המחשב בחנות ששמה מדבקות על המארז ואם אני פותח אותו המדבקות יקרעו ואין לי יותר אחריות........

אז השאלה שלי היא.. מותר להם לעשות את זה בכלל? כמה זמן אחריות נשאר לי למעבד לוח זכרונות וHDים?

בעיקרון אכפת לי רק מהאחריות של הHD כי קניתי כרטיס מסך חדש לפני חודשיים בערך בחנות אחרת (מוכרת)... הלכתי לחנות שקניתי את המחשב כדי שהם ישימו לי את הכרטיס מסך כי הרי אסור לי לפתוח את המחשב :) וגם שיאכלו את הלב שלא קניתי אצלהם

ונגיד מותר להם לעשות את זה ובלהלבהל ואני כן פותח את המחשב... אני יכול ללכת ליבואן של WD ולתת לו בעצמי את הHDים? כלומר.. אני חייב את החנות שקניתי ממנה את המחשב בשביל לממש אחריות?

פורסם

אם זה הארדיסק 8 מגה באפר , JB אז האחריות היא ל3 שנים ממתי שקנית

פורסם

כלקוח יחיד אתה לא יכול ללכת לחברה לבד...

אבל מה שאתה יכול לעשות זה...ללכת לחנות מחשבים ולבקש מהם שישלחו את ההרד דיסק שלך לחברה...

איזה הרד דיסק לא טוב?

פורסם
  • מחבר

לצערי הכל עובד כמו שצריך (הלוואי תהיה סופת ברקים והמחשב יתחשמל ורק הכרטיס מסך ישרוד ואני אקבל משהו חדש ונורמלי יותר)

אני פשוט רוצה לקנות סיילנסר NV5.... ומה אני לחנות ההיא אגיד להם תפתחו לי את המחשב אני אתקין את הקירור?

לא נראה לי יש חנות שתעשה לי את הטובה בלשלוח ליבואן מוצר שלא קניתי מהם........ אולי ז*גז*ג

פורסם

אז תקנה את הסיילנסר NV5 מאיזה חנות שאתה רוצה....רק אם הם ישלחו לך את ההרד דיסק ליבואן....

אבל לא הבנתי מה לא טוב בהרד דיסק....

נגמרה כבר האחריות??..עוד כמה זמן היא תיגמר?

פורסם
  • מחבר

בכל מצוין במחשב

אני פשוט מפחד שנגיד אני קונה את הסיילנסר שם אותו על הכ.מ. ואז נהרס לי הHD והחנות שקניתי אותו ממנה לא תרצה לשלוח לי.......

נראה לך שחנות שאני אקנה ממנה את הסיילנסר תסכים לשלוח בשבילי HD אם הוא יתקלקל? (למשל ז*גז*ג)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים