עבור לתוכן

ADATA 512MB /VT

Featured Replies

פורסם

מה זה אומר, ה /VT הזה? הזכרונות האלה זולים יותר משמעותית מזכרונות מקבילים. (מהאתר של KSP)

בנוסף מה אומר הBGA בKingmax 512MB BGA והאם זה משתלם יותר מהA-DATA האלה.

תודה ושבת שלום!

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטרף לשאלה, זה CL2.5? אני מאמין יותר בכיוון של CL3.

VT זה בטח סוג הרכיב, הוא בטוח יותר זול ופחות איכותי מהרכיבים הקודמים, כי הרי הםפ הורידו את המכיר את הכרטיס ב50 ש"ח.

מה עדיף לדוגמא, ג'יגה של 2 כרטיסים כאלה א 512 של כרטיס איכותי?

פורסם

אני מניח שמדובר פה על ה VDATA שמופיעים כADATA..

הVDATA הם נחותים מהADATA הרגילים..

פורסם
  • מחבר

V-DATA היא חברה אחרת בפני עצמה? לא הבנתי...

ומה דעתכם על הKingmax BGA האלה? שווים משהו?

פורסם

ה-V-DATA זאת אותה חברה כמו ה-A-DATA אבל הם לא מגיעים לאותן תוצאות. אני לא בטוח שזאת הכוונה ב-VT - הכי מומלץ להתקשר אליהם ולשאול...

בקשר ל-BGA. BGA זה סוג השבב - שבבי BGA הם ריבועים לעומת שבבים רגילים שהם יותר מלבניים. על הנייר הBGA הם שבבים טובים יותר ומתחממים פחות.

יש לי 256MB X2 של הקינגמקס האלו, אצלי הם יורדים בתזמונים עד ל-2335 בDDR400, אבל לתדר גבוהה הם לא מגיעים (אני לא ניסיתי אבל אני מכיר מישהו שהצליח להרים אותם רק עד באס של 210).

פורסם

חצי גיגה ב320 שקל?

לא נראה לי.

משהו פה מסריח ביותר.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני אקח את הKingmax...

פורסם

אני לא מבין מה כל כך "מסריח" פה ? המחירים של כל הזכרונות ירדו בשבועיים האחרונים .....גם הקינגסטון ירד השבוע ב20 שקל אז אולי גם שם החליפו צ'יפים ? נו תהיו רציניים ....

מחירי זכרונות בירידה והמחיר ירד קצת ...זה שחנויות אחרות מתעלמות מזה זה כבר הפסד ( או רווח ) שלהם .

הגולש ...

פורסם

לפני כן לא היה כתוב VT

פורסם

תירגעו , הכל בסדר , מדובר בזכרונות A-DATA או VT - לפי מה שיש במלאי. אם יש את שניהם כמובן שעדיף את ADATA.

הזכרונות של ADATA הם די מציאה , אני לא מאמין שזה 320 , לא מזמן קניתי שניים ב 400 לכל אחד :) והזכרונות מעולים, אני יכול להגיד שדווקא בסטיקים של החצי גיגה עדיף את ה CAS3 (שזה מה שיש עכשיו) , אני עובד עליהם כפי שאתם יכולים לנחש אפילו בפחות מ CAS 2.5 והם עובדים נהדר.

כואב לי הלב שזה 320 ש"ח :)

פורסם

מאיפה אתה יודע שזה לפי מה שיש במלאי?

פורסם

תרים טלפון לKSP ותשאל. במקרה של מחסור של זכרונות ADATA יש להם זכרונות של VT באותו המחיר בדיוק. יכול כמובן להווצר גם מצב של חפיפה שיש את שניהם.

פורסם

מישהו שמע על ה VT האלה אי פעם אם יורשה לי לשאול?

או שהכוונה היא ל V-data?

פורסם

BIODOME אולי אתה לא עובד שם יותר אך אתה יכול להסביר את זה?

פורסם

VT היא חברה אחרת , לא VDATA, והם מגיעים בCAS2.5.

זה בטח לא משהו שכדאי להעדיף על הADATA, את ה ADATA שלי (CAS3) אני מריץ על CAS 2 ובאס של 206 (שזה מיגבלה של הAXP שלי ולא של הזכרון) והכל עובד נהדר (טפו טפו טפו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים