פורסם 2005 במרץ 1120 שנים הייהאם מישהו ניתקל בבעיית תצוגה במשחק הנ"ל עם כרטיס כמו שלי ? הכל נראה כאילו הכרטיס חלש מדי כל המעברים עם ריבועים (התנועה תקינה)אצל חבר שלי עם כרטיס 6600GT במחשב P4 2.4 (חלש יותר משלי אבל כרטיס טוב יותר אין את הבעיה הנ")יכול להיות שהמשחק הזה כל כך כבד שהכרטיס שלי כבר ישן ?אגב, חשבתי שאולי התקנת הדריבר החדש של ATI 5.3 תפתור הת הבעיה אך ממש לא עדיין אותו דבר.תודה
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר ממש לא בעיית FPS אלא בעיית תצוגה של המעבריםאני מצרף תמונהתודה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר תמונה נוספת שאולי תסביר הכלתודה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים אל תדאג, הכרטיס שלך לא ישן בכלל.גם לי יש כזה כרטיס וזה הריץ לי אתה המשחק מעולה, חוץ מזה המשחק הזה לא בעל גראפיקה משהו, ככה שכרטיסים בהרבה יותר חלשים גם יכולים להסתדר איתו בכייף.בקשר לבעיה, אולי תנסה לשנות משהו בהגדרות גראפיות כי אני לא כל כך יודע מה גורם לבעיה הזאת.
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר אין לי שום הגדרות לשנות בכדי לראות טוה יותריש אולי למישהו פתרון אחר ?תודה
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים גם לי יש RADEON 9800PRO ומעבד 2.4 וזכרון 512MB.הרצתי את המשחק הזה חלק על ההגדרות הכי טובות והרזולוציה הכי גבוהה.מצטרף לההוא שאמר שהגרפיקה לא משהו בכלל!המשחק עצמו די גרוע, חיקוי עלוב למקס פיין!
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים הדבר הזה קורה כשמשחקים עם הדרייברים תעשה Reinstall לדרייברים אולי זה יסתדרותתקין את הדרייברים הרשמיים של החברה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.