עבור לתוכן

אהלן אנשים צריך עזרה עם גיטרה

Featured Replies

פורסם

אני קונה גיטרה ראשונה...

המוכר בחנות ניסה לדחוף לי אלברטו מנציני...

ואז איזה בחור נחמד פשוט הציל אותי ואמר לי שהיא טובה רק כחומר לל"ג בעומר...

צריך המלצה לקלאסית יש לי כ 600-800 ש"ח לגיטרה + כל מה שמסביב (אני רוצה לקנות את הספר ד"ר גיטרה... איזה נרתיק נוח ככה מפרט וסט מייתרים ספייר)

תודה.

פורסם

בתקציב הזה אין כמו admira.

אם תוכל להעלות קצת את התקציב, תוכל לקנות אקוסטית.

פורסם
  • מחבר

אני עוד לא יודע איך מחזיקים אותה... יש זמן עדהאקוסטית

פורסם

אני התחלתי לנגן על קלאסית של 250שח , לא נראה לי שצריך יותר מזה בשביל להתחיל - נסה קודם ותראה אם אתה ממשיך עם זה :xyxthumbs:

פורסם

להתחלה אני ממליץ לך על גיטרה קלאסית...

זה עולה בסביבות 200...

יש לי קלאסית ואני לא יודע כמה היא עלתה...אהה והיא עברה מוד רצחני ;D.

פורסם

:nono: אתם טועים, לא הייתי ממליץ להתחיל לנגן על גיטרה זולה, צריך לכוון אותך כל 5 דקות, אתה מנגן ויש הרגשה כאילו אתה מנגן על קרטון. בקיצור עדיף שלא!

תוסיף עוד קצת, ובתקציב שלך אפשר לקנות איזו Takamine, נחמדה, זאת גיטרה טובה למתחיל.

פורסם

מניסיון- אדמירה , עולה 1000 ש"ח אולי עכשיו פחות והיא גיטרה מעולה ,מחזיקה מלא מלא זמן

פורסם

גם Takamine וגם Admira הן גיטרות נהדרות להתחלה!

יש לך מבחר מגיטרות ב-400ש"ח עד גיטרות ב800 ש"ח תעשה את החשבון...לפי דעתי לך על גיטרה זולה (400-500ש"ח)

ותחסוך את הכסף לציוד (טיונר, מיתרים, מפרטים, נרתיק איכותי וכד') או לגיטרה חשמלית, אקוסטית שתבוא אחר-כך.

בהצלחה

ניר

פורסם

אני ממש לא מומחה,אבל WTF?

מה אתם אומרים לו?

כמו שהוא אמר שזו גיטרה ראשונה אצלו.

ראשונה, זה אומר קודם כל שהוא צריך להתחשב בעובדה שהוא יכול לנגן זמן מה ואז להפסיק,יש המון מקרים.חבל לבזבז 700 ש"ח סתם.

ומנצ'יני קלאסית(אני לא בטוח אם יש להם אקוסטיות),זה מצוין בתור התחלה.

וממש לא צריך לכוון אותה כל 5 דקות,כל ססיה-שתים.

אני לא יודע בקשר לtakamine אבל לדעתי גיטרה ראשונה בסביבות ה200 ש"ח זה בסדר גמור.

אצלי, הבני זו**ת ב"חלילית" עשו לי ריפ אוף וגזלו ממני 350 ש"ח על מנצ'יני.אני כמובן הייתי נוב גמור בכל מה שקשור לנושא והסכמתי,המורה שלי שלח אותי לשם.

מאוחר יותר גיליתי שהוא היה חבר של המוכר שם שמקבל עמלה מפראיירים כמוני. :pissed: :pissed:

נ.ב יש אנשים שמתחילים מגיטרה חשמלית,לי זה נראה קצת לא לעניין אבל הם מרוצים.

פורסם
  • מחבר

שוטתי ברשת ואני בטוח לא אקח אלברטו מנציני אחרי מה שקראתי...

והתקציב שלי הצטמצם ל 500 בערך (קיבלתי דו"ח :pissed:)

פורסם

אם אתה גר בסביבות ירושלים, יש שם אחד שקוראים לו דני עקיבא והוא מייבא גיטרות מספרד שהם פשוט גטרות מעולות, יש לו שם בכל תקציב והכל שם מעולה הוא לא מוכר זבל, יש לו שם ממש מוכר בכל הנושא של גיטרות גם בעולם והוא לא אחד שימכור לך גיטרה זבל.

אם יש לך איך להגיע תברר איפה החנות שלו כי אני לא בדיוק יודע ותלך לשם זה שווה את זה! תצא עם גיטרה מעולה..

ולאלה שאמרו שעדיף שיקנה גיטרה ב200 שקל כי אולי הוא יפסיק אז לדעתי אחת הסיבות שאם הוא יפסיק זה בגלל הגיטרה, גיטרה איכותית עם צליל טוב נותנ חשק לנגן! גיטרה שמזמזמת כל שניה וצריך לכוון אותה כל יומיים זה פשוט מגעיל ומוציא את כל החשק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים