עבור לתוכן

לוח אם לAthlon64 עם 4GB זיכרון DDR במהירות 400Mhz

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני אחד מאלה שגילו את הפורום לקראת קניית מחשב חדש.

ובכן, שלא כהרגלי, נראה שהפעם אקנה מחשב עם מעבד כבכותרת, ולא פנטיום.

אחת הסיבות לכך היא עניין 64 הביטים.

לאחר שתצא מערכת הפעלה (של מיקרוסופט, מה לעשות...) של 64 ביטים, אוסיף למחשב זיכרון כך שבסה"כ כמות הזיכרון בו תגיע ל 4GB.   

הבעייה  היא שלפי www.kingston.com, נראה שעדיין אין לוחות אם התומכים בכמות כזו של זיכרון במהירות 400MHz, אלא רק בכזה של 333MHz.  מישהו יודע מדוע זה כך והאם זה עומד להשתנות? ואולי בכ"ז ישנו לוח אם המאפשר אופצייה זו?

תודה, אלי

פורסם

אפשר לשאול בשביל מה אתה צריך כמות כזאת של זיכרון?

פורסם

הוא רוצה .... הוא לא באמת צריך :)

זאת לא בעיה של לוחות לעבוד ב4 סטיקים של 400 מגהרץ , הבעיה היא עם המעבד , בקר הזכרונות שלו כרגע לא מסוגל להתמודד עם 4 יחידות זיכרון בDDR 400 . אם תתאפק עוד קצת עם רכישת המחשב, הליבות החדשות , venice , אמורות לפתור את הבעיה הזאת , בקר זכרון בתוך המעבד ישודרג , יתווסף לו SSE 3 , ועל ידי עדכון ביוס קל , תוכל לעבוד עם 4 גיגה בלי יותר מדי בעיות , גם עם יחידות זיכרון דו צדדיות .

פורסם

בכל זאת עדיין מסקרן לדעת בשביל מה 4 ג'יגה זכרון?

פורסם

כיום ג'יגה ראם זה מעל ומעבר... טוב לא מעל ומעבר אבל אני לא שומע את ההרדיסק **מחרחר** אפילו לרגע, הכל עולה מהר בלי "לחשוב" פעמיים, וגם אין שום תקיעות במשחקים.. זו כמות מספקת ואתה לא צריך יותר מזה, תוכל לחסוך לך 2000 שקל שאתה אולי לא צריך..

פורסם

כיום ג'יגה ראם זה מעל ומעבר... טוב לא מעל ומעבר אבל אני לא שומע את ההרדיסק **מחרחר** אפילו לרגע, הכל עולה מהר בלי "לחשוב" פעמיים, וגם אין שום תקיעות במשחקים.. זו כמות מספקת ואתה לא צריך יותר מזה, תוכל לחסוך לך 2000 שקל שאתה אולי לא צריך..

אתה לא יודע עוד מה השימושים שלו, למרות שגם לשימושים מאוד מאוד כבדים 4 ג'יגה זה נשמע הרבה מאוד.. (וגם הרבה מאוד בכסף.. :))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים