פורסם 2005 במרץ 1120 שנים שלום .ברצוני לשאול איך בונים מגבר .יש למי שהוא מדריך .אני רוצה לבנות לאוטו .
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים אתה תוכל לבנות ,אבל מגבר פשוט מאוד (10W אפילו פחות)אתה בטח רוצה משהו רציני,לא ניראה שיש מגבר חזק שקל לעשות(תפתח מגבר של 200W ותראה איזה בלגן הולך שם)מקווה שעזרתי
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים יש לי סירטות למגבר 60+ ואט עובד ומאוד איכותי אבל קשה להסיג את החלקים שלו רוצה אני אשלך לך.
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים מחבר תודה לכל העוזרים לאחר בדיקה של מחירים של חלקים של מגבר .לא שווה לבנות .עדיף כבר ליקנות.
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים זה ממש תלויי חיחיחי לי יצה מגבר של שני ערוצים 70 שקל כמובן שהרבה מן החלקים לא קניתי. דרך הגב המגבר מאוד איכותיוממש מרגישים בו הבדל בין דיסק מקורי ל MP3 של 256 מגבר כזה בחנות עולה בסביבות 800$.
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים ואם אני רוצה לבנות מגבר לבית אני מתכוון יש לי 5 רמקולים וסאב דיי גדולים של סוני משהו דיי חזקאני רוצה לחבר אתום למחשב אבל יש לי גם כרטיס קול מעפן ואני חייב מגבר איך אני יכול לבנות אחד?אני לא אתנגד למדריך כלשהו לא משנה כמה הוא גרוע אבל תנסו לעזור עם מגבר כמה שיותר חזק אגב לא אכפת לי החלקים או הבלאגן....תודה רבה רבה לעוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.