פורסם 2005 במרץ 1020 שנים היי,יש לי כרטיס מסך nVIDIA Geforce 6600 (לא GT) ,יצרן GIGABYTE ,256MB זיכרון ו 128BIT.בקיצור,יש שתי בעיות.בעית נקודותיש דברים,שאמורים ליהיות חלקים . כמו שיכבות.. (בעיקר במשחקים) שאני רואה עליהם סימני נקודות. ממש כמו ששומרים תמונה בצייר,בפורמט GIF. בעית הפרעותישנם הפרעות במהירות באמצע המשחק. פעם איטי,פעם מהיר. על המפרט מחשב יש להסתכל בחתימה,פרטים אחרים:ספק: ג'נרי. (לצערי,אין ממש כסף לספק חדש)גופי קירור במחשב: רק על המעבד.
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר הנה, כפי שאתם רואים,הכל עם נקודות.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים לדעתי זה אמור להיראות ככה...זאת בעיה שנמצאת בכל דבר? או שהיא מופיעה לפעמים בדברים שונים?(משחקים וכו')
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים יש מצב אולי שהכרטיס מתחמם יותר מדי וזה הגורם לבעיה.יש לי משהו להציע , למרות שאני בספק אם זה יעזור.תנסה לשנות את רמת הצבע במאפייני הכרטיס(32bit/16bit וכו')
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר כרגע זה על רמת הצבע הגבוהה ביותר,32 BIT.ומה בנוגע להפרעות מהירות במשחק?ואני לא מאמין שהכרטיס מתחמם,יש עליו מאוור. חוץ מיזה,נגעתי בו. הוא לא חם.. הוא בסדר.יכול להיות שהכרטיס פגום?
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים אתה יכול לנסות ולשלול אפשרות שהכרטיס פגום ע"י בדיקה של הכרטיס במחשב אחר.תכניס את הכרטיס למחשב אחר ותראה אם הבעיה חוזרת על עצמה.
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר הבעיה היא שאין לי מחשב עם pc express,רק AGP.ומה בקשר להפרעות המהירות?גם זה מאד חשוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.