עבור לתוכן

דחיית גיוס

Featured Replies

פורסם

נו אבל תחשוב... אחרי 12 שנות ייסורים (ושנתיים שכונה בגן) בן אדם צריך קצת יותר מחודשיים לבלות.......

אני חושב גיוס אידיאלי זה נובמבר...... זה גם גיוס של ג'ובניקים לא? כמו שאוגוסט זה קרבי

לא..

גם נובמבר זה חודש קרבי בעיקרון

עונות גיוס קרביות - אוגוסט, נוב, ומרץ

פורסם

אני מתגייס ב10 לאוגוסט עם פרופיל 64... זת'ומרת ייקחו אותי לקרבי ?

פורסם

לא !! קרבי זה סוף אוגוסט (נראה לי מתחיל מ-22 בחודש)..

פורסם

לי היה גם גיוס 25.7.05 והשבוע קיבלתי מכתב דחייה מסיבה לא ידועה ל21.11.05..

אני עם פרופיל קרבי

פורסם

בתור אחד שישב 10 חודשים בבית מיום סיום התיכון עד לגיוס ,אני ממליץ בחום לא לדחות ופשוט להתגייס ,כי אתם רק דוחים מה שגם ככה תעשו.

פשוט אין מה לעשות בבית ,כי חברים שלך בצבא.

פורסם

מי שיש לו פרופיל 64 לא מתגייס לקרבי מן הסתם, ליד כל גיוס קרבי יש גם גיוסים ג'ובניקיים. כמו שב20 במרץ יתחילו הגיוסים הקרביים, ועד אז יש כל מיני גיוסים ג'ובניקיים (יעודיים וכלל צהליים) ויהיו כמה אחרי גם

אני עם פרופיל קרבי

אתה בשלבים מתקדמים של מיונים למודיעין?

פורסם

השאלה הבאה היא לא בשבילי כי אני כבר מצאתי דרך אז אל תתחילו להיכנס לדברים שלא קשורים ורק תענו -

איך אפשר להשתחרר מגיוס "מסיבות אישיות" שלא יפגעו בבן אדם בעתיד... כלומר אם משתחררים על נפשי זה לא טוב לעתיד....

פורסם

להוריד פרופיל רפואי כאילו ? ??? :kopfpatsch:

פורסם

מי שיש לו פרופיל 64 לא מתגייס לקרבי מן הסתם, ליד כל גיוס קרבי יש גם גיוסים ג'ובניקיים. כמו שב20 במרץ יתחילו הגיוסים הקרביים, ועד אז יש כל מיני גיוסים ג'ובניקיים (יעודיים וכלל צהליים) ויהיו כמה אחרי גם

אתה בשלבים מתקדמים של מיונים למודיעין?

לא ממש... לכמה חברים שלי שבמיונים למודיעין דחו ל31.10 (משהו כזה..)

אני חושב שהדחייה שלי קשורה לזה שעברתי יום סיירות לגיבוש צוללות מתישהו באפריל-מאי

פורסם

השאלה הבאה היא לא בשבילי כי אני כבר מצאתי דרך אז אל תתחילו להיכנס לדברים שלא קשורים ורק תענו -

איך אפשר להשתחרר מגיוס "מסיבות אישיות" שלא יפגעו בבן אדם בעתיד... כלומר אם משתחררים על נפשי זה לא טוב לעתיד....

אם תצא על נפשי ,אתה לא תרגיש כלום ,הכל בולשיט במדינה הזאת ,פשוט לא תוכל לעבוד בעבודות ממשלתיות ביג דיל!.
פורסם

כמה חרטא אנשים. אני התגייסתי בסוף דצמבר, מה שאומר שהיה לי יותר מחצי שנה חופש. התקופה הכי טובה וכייפית שהייתה לי בחיים. חופש אינסופי זה דבר כל כך מדהים.

פורסם

איזה סיבות הצבא יקבל בשביל לדחות גיוס בכמה חודשים ?

קבלתי צו גיוס לחודשיים אחרי סיום הלימודים שלי והייתי רוצה קצת יותר זמן איכות

תלוי בכמה דברים: שנתון הלידה שלך, שנתון הגיוס שלך והפרופיל שלך בעיקר. אם יש לך יעוד לתפקיד קרבי מסויים זאת בעייה כי לכל רבעון יש הקצאה ולא רוצים לחרוג ממנה כי גם ככה יש חוסרים. אם אתה מאותר (עברת מבחנים לתפקידים מסויימים בהצלחה) תשכח מזה, לא ידחו אותך. אם אתה מיועד לתפקיד עורפי ללא קורס זה כבר פשוט יותר שליחת מכתב ללשכת הגיוס ומעקב שלך.

אני עם פרופיל קרבי

25.7 זה תאריך מרוכז של גיוס קרבי, עד שמפזרים הקצאות לפי דרישה של כל יחידה, אם יורשה לי להמר אתה תהיה גולנצ'יק.

עוני חמור, אסון במשפחה, מעבר לחו"ל (במקרים מסויימים), מחלה, מחלת נפש, אי התאמה, קשיי הסתגלות, ביצוע עבירה פלילית, כל סיבה אחרת שבגינה יש למשפחה תלות בחייל המשרת שבלעדייה לא ניתן לקיים אורח חיים תקין במשפחה.

הגורם הממליץ צריך להיות: רופא, קב"ן, סגל ת"ש, משטרת ישראל/שב"ס ובמקרים חריגים מפקדי החייל ימליצו לועדת אי התאמה או למפקד בקו"ם.

כמה חרטא אנשים. אני התגייסתי בסוף דצמבר, מה שאומר שהיה לי יותר מחצי שנה חופש. התקופה הכי טובה וכייפית שהייתה לי בחיים. חופש אינסופי זה דבר כל כך מדהים.

בכיף אני אומר, אני אישית הייתי מתפגר.

ובמעמד זה אהמ אהמ ....... עד מתי יולי 05 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים