עבור לתוכן

עזרה בבחירת מארז למחשב חדש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתם אומרים שהוא לא 420W אמיתי וזה ספק חלש.

מצאתי REVIEW שטוען אחרת...ציטוט "The RAIDMAX 868 case comes with a high quality 420W PSU"

http://www.gamepyre.com/reviewsd.html?aid=482&p=3

מה אתם אומרים

פורסם

יש לך את המארז הזה

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2879

אני הולך לקנות אותו השבוע אבל הוא מאוד יפה ואתה מקבל איתו ספק עם שני מאווררים וגם לדים עם תאורה הקיצר מארז שווה ביותר מאוד מומלץ (לפי הסקירות שעשו לו (ועשו לו הרבה ...קראתי את כולם...))

פורסם

אתה קונה את החיקוי? לא שווה להוסיף עוד בערך 100 שקל ולקחת תמקור? :-\

פורסם
  • מחבר

איזה מארז הוא חיקויי?

פורסם

זיוף או לא זיוף אין בניהם הבדל משמעותי במיוחד חוץ מהשם של החברה....(במקום ה200 שקל שאני הייתי צריך להוסיף לA-TOP אני קונה כמה מאווררים טובים לזלמן והסלבה של חוטים .......)הקיצר אני חושב שבדגם הזה אין הבדל בין שני החברות חוץ מהמחיר(גם שאלתי מישהו מהפורום שקנה את המארז של סנשיין ושאלתי עוד אחד שקנה של A-TOP והם קיבלו את אותם מאווררים עם אותם לדים והמראה של המארזים אותו דבר.....הקיצר ממליץ לך לקנות אותו......

פורסם

זיוף או לא זיוף אין בניהם הבדל משמעותי במיוחד חוץ מהשם של החברה....(במקום ה200 שקל שאני הייתי צריך להוסיף לA-TOP אני קונה כמה מאווררים טובים לזלמן והסלבה של חוטים .......)הקיצר אני חושב שבדגם הזה אין הבדל בין שני החברות חוץ מהמחיר(גם שאלתי מישהו מהפורום שקנה את המארז של סנשיין ושאלתי עוד אחד שקנה של A-TOP והם קיבלו את אותם מאווררים עם אותם לדים והמראה של המארזים אותו דבר.....הקיצר ממליץ לך לקנות אותו......

אבל איכות של החומר פחות טובה..!!...

סרך אגב...אם RAIDMAX היו טובים...מן הראוי שהיו מציינים את דגם הספק...באתר שלהם??..או פירוט??..

פורסם

אבל איכות של החומר פחות טובה..!!...

פה אתה צודק אבל זה לא שהוא הולך להתחתן עם המארז (דרך אגב התקשרתי אליהם ושאלתי אותם מה ההבדל בין המארזים וענו לי בפשטות הסנשיין הוא חיקוי של הATOP אבל חיקוי מאוד מאוד מוצלח שלו!!)גם הם אמרו לי שמבפנים יש קצת הבדל אבל אתה שם פחות 200 שקל קונה קירור של זלמן עם עוד כמה דברים במקום ולוקח מארז שמבחינה חיצונית ופנימית(חלקי) אותו דבר חוץ מהאיכות אבל פה אני חושב שזה לא כל כך משנה............(בשניהם מקבלים ספק אבל הספק שמקבלים עם הATOP גנרי מעפן עם מאורר אחד ושל הסאנשיין גם מעפן אבל עם שני מאווררים (יתרון!) שיקול שלך ....דרך אגב גם הריידמאקס פצצה פשוט הוא לדעתי יותר מדיי קטן וגם עשו עליו ביקורת (אני חושב פה באתר...שווה לבדוק!) וראיתי שהוא יחסית קטן מאוד אבל אם אתה מסתדר אז סבבה תתחדש אח שלי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים