פורסם 2005 במרץ 920 שנים אוקיי , אבא שלי היה מצלם המון , למד וידע כמעט כל מה שצריך והוציא תמונות מדהימות עם המצלמה הזאתי , עכשיו אני צריך להתחיל להתנסות , מה דעתכם עליה ומה היא שווה(וגם העדשה) :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 920 שנים לא מכיר את המצלמה אבל כדאי שתנקה את העדשה, יש שם ממש טינופת מקדימה.מטלית של משקפיים בתנועה סיבובית מהמרכז החוצה, ובזהירות.אני גם מציע לך בחום לקנות ספר צילום טוב, ופשוט להתחיל לצלם.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר יש לי כבר ספר צילום טוב , דרך אגב , למי שלא רואה , המצלמה היא מינולטה MAXXUM 8000i , מצלמת SLR מקצועית , עדשת זום 105-35MM של מינולטה AFLENS...(נראית איכותית ביותר)
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים בשביל מה הקפצת את השרשור הזה ?לאיזה תשובה אתה מחכה ?זו מצלמת רפלקס דגם מאוד בסיסי ופשוט, וכך גם העדשה.היא לא שווה הרבה אבל בתור התחלה היא בסדר.שמח עכשיו ?
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר אתה אומר את זה מתוך הסתכלות על הנתונים או סתם כי נראה לך?< , כי לא נראה לי שהשקעת בזה מחשבה , הנה עוד כמה תמונות שיראו לך למה אני חושב שהיא מקצועית :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים לפי מה החלטת שהיא "מקצועית" ?כי העדשה גדולה ונראת מגניב ?מה זה בכלל "מקצועי" אצלך ?מצלמה מקצועית זו מצלמה שמקצוענים משתמשים בה,כלומר אנשים שמתפרנסים מזה. אבל נשים את כל זה בצד. מה שאני לא מבין זה למה זהחשוב לך. אוקי, המצלמה שלך מקצועית. סופר מקצועית.שמח ?
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים כי הוא כנראה רוצה לדעת אם "שווה" לו להתעסק איתה או לחלופין למכור אותה או את העדשה אבל משהו עוקץ לי בעורף כי יש לי הרגשה מאוד מוזרה שמישהו עשה משהו מאוד דומה כאן פעם .......אפצ'יייייייייייייייייייייייייייייייייייייhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=110613.0
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר ממש לא באתי כדי להתלהב , אבל אם אתה כבר חושב על זה , אז הנה האוסף שלי(שבינו בקאנון אני משתמש הכי הרבה , כן , אני עדיין משתמש בה... עם אבא) : כל המצלמות(Minolta Maxxum 8000i + AF zoom 105mm , Canon AE-1 + Canon Lens 210mm) מבט על שימו לב לאביזרי החשיפה הרבים ועוד , צריך להביא את זה למפגש ולראות מה דני יודע לעשות עם זה... , למינולטה דרך אגב אוטופוקוס... עדשות קאנון פרופיל : קאנון 210ממ : AE-1 : מה תגיד עכשיו? , עכשיו אתה יכול להגיד שאני מתלהב , אבל מה , אם תבוא אלי , אולי נעשה משהו עם העדשות שלך , מכיוון שכל המצלמות שלי עובדות פיקס.
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים אם אתה עדיין מעוניין לצלם בפילם, ה-8000i היא מצלמה מצויינת. האוטופוקוס שלה מהיר והחלטי ומסוגל לפקס אפילו על משטח חלק וחסר פרטים בחושך מוחלט. אפילו היום אין כמעט מצלמות שמסוגלות לעשות את זה. יש לה מד אור מטריקס מדוייק למדי, וכפתור נוח מאוד למדידת אור ספוט, עם אפשרות למדידת אור מולטי-ספוט עם כרטיס הרחבה. למרות מהירות התריס הגבוהה, שקע הסנכרון לפלאש אולפן והבנייה המסיבית יחסית, המצלמה הזאת יצאה בין הדור של ה-9000 לדור של ה-9xi ואינה נחשבת למקצועית ממש (בניגוד לשתי אלה). זה לא מנע מהרבה צלמים להשתמש בה למטרות מקצועיות - כלומר עבור תשלום.החסרון הכי בולט שלה הוא העדר כפתור Preview לעומק שדה. כדי להעריך את עומק השדה תצטרך ללמוד מניסיון או להשתמש בטבלאות מרחקים. עוד דבר מעצבן במצלמה הוא המתג לשינוי מהירויות וצמצמים. הרבה יותר נוח גלגל.חוץ משני אלה, מצלמה קלאסית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.