עבור לתוכן

מפרקית SG-290 והחיילים בטוחים! (הומוריסטי - לחובבי תחבורה ציבורית ושיט גרמני)

Featured Replies

פורסם

יש איכות שגיא :P ;D

פורסם
  • מחבר

כמה דברים.

1. למ.צ אסור לרוץ אחריך.

2. אני מקווה שאתה לא חייל בבסיס הקרייה,

כי יש להם מצלמות דיגיטליות.

1. לא רק שאסור להם לרדוף אחרי, אסור להם לקרוא לי, שחס וחלילה לא יהרסו את קולם היקר. לכן הם השתמשו במשרוקיות.

2. אינני משרת בהיכל הג'ובניקים ועל כך הנני גאה.

3. מצלמות דיגיטליות?... לדגנרטים יש GPS ושבבי נעצה, הם יכולים לאתר אותך גם בבקה אל ג'רביה אם יירצו. :o

פורסם

1. מותר להם לרוץ, בחוקים מגבילים.

2. יש מצלמות וידאו בשערים, והם לא עובדים יחד עם מ.צ.

פורסם

השבוע, יצא גם לי לעבור בסמוך להיכל הג'ובניקים הגדול במדינה (AkA קריה), בשעות הערב.

בעודי פוסע לי בהנאה אל-עבר תחנת קו 63 החשופה, לפתע אני נתקל בתחנה מקדימה, עמוסה משו. משו משו.

החלטתי להיות חייל איכותי ובמקום להפריע לאנשים הטובים בהמתנתם לקו נחלתם, החלטתי לרדת לכביש ולעקוף את אותם הממתינים בצורה אלגנטית "ומסוכנת" (ראה ערך חוק מטכלי 1.03492890432.438928432.My-Ass).

כעשרה מטרים, כן, עשרה מטרים של חטא ופשע, ככל הנראה, האירו את עיני השוטרים הצבאיים שהיו במקום.

עם רגע החזרה לשפת המדרכה, אני מתחיל לשמוע שריקות, שריקות שמזכירות לי נוכחות של דיסאיכות. אני ממשיך לי בדרכי מבלי להפנות את המבט לאחור.

לפתע צץ מולי חברי הפזמניק מהקריה (המוכר לרובכם כנוסטרדמוס מהפורומים), אני בא אליו ביציאה "אהלן אסף, צ'ומע?! יש מצב שעוקבת אחרי משטרה צבאית?!" אסף לא חושב פעמיים ועונה באופן מלחיץ משו "כן, והרבה ממנה!!!"

לפתע, באורח מפתיע, מכל 349128039281534789589234 האוטובוסים שעוצרים ברחבה כל מאית השניה, צצה לה מפרקית קלאסית, אשר עליה מתנוססות במלוא גאון והדר צמד האותיות "45" (לכל הנלהבים, זה סטטי, אבל תודו שזה נשמע טוב יותר, אךךך אייכה LCD, אייכה?!).

בלי לחשוב יותר מדי, הזרקתי את עצמי לתוכה והודיתי בצורה הזויה לנהג החביב שהייטיב לעצור במיוחד בשבילי. אין לי מושג לאן אני נלקח, אין לי מושג לאן פני מועדות, אבל בחייאת, נוסעים, נוסעים ישר. מה כבר יקרה?...

ירדתי בסמוך לתחנה המרכזית הישנה ותפסתי לי קו 4 נמוך ריצפה.

להבא, כשמשטרה צבאית בשטח, נסו את המפרקית. פרקו עצמכם מהמתח.

דבילי, מיותר?... בקטנה. כל תגובה תתקבל בברכה.

המשך ערב איכותי ונטול סטיות מיותרות.

המסייעת לבריחה הגדולה -

שגיא.

קצת "ליטוש" לסיפור של שגיא.

אני יוצא לי מהקרייה שמח וטוב לי בסביבות רבע ל6, בדרך אני רואה את ידידי הצעיר משהו שגיא הולך כאילו צמוד לו אקדח לראש.

"מה המצב שגיא אני אומר"

שגיא עונה משהו בסגנון: "יש שוטרים אחריי" וממשיך בהליכה זריזה לכיוון האוטובוס שמא יאחר את הקו הבייתה רחמנא ליצלן.

לאחר דקה של תמיהה התקשר שגיא ושאל בקולו הנמוך: "תגיד צ'אבי מהכיוון שבאתי ממנו היו שוטרים"? אני שהייתי עייף מאוד בשעה החריגה ליציאה הבייתה חשבתי שמדובר בשער הקרייה ועניתי "כן והרבה" אך שגיא ידידי, עוד לא נולד השוטר שיתאמץ לתפוס חייל בערב בדרך הבייתה וזה מכמה סיבות.

1. צריך 2 שוטרים ע"מ לרשום דו"ח צריך שאחד יהיה עד.

2. למה לעזוב את העמדה שלך ובהוראה של מי ?

3. מעולם לא ראיתי שוטר עם משרוקית.

4. יודע כל חייל בקרייה שמחוץ לבסיס אתה פשוט מתעלם וממשיך ללכת, לשוטר אסור לרדוף אחרייך או לגעת בך, לחסום אותך ...... כלום והרבה צעירים לא יודעים את זה.

גם אם אתה הולך עם חולצה בחוץ בלי כומתה לא מגולח ובקיצור הכי מוזנח בעולם לשוטר צבאי אסור לדעת בך אלא אם יש לו עילה סבירה לביצוע נוהל מעצר חשוד.

כמה דברים.

1. למ.צ אסור לרוץ אחריך.

2. אני מקווה שאתה לא חייל בבסיס הקרייה,

כי יש להם מצלמות דיגיטליות.

זה הכל. :-)

תגידי לי יא פעורה :)

מאיפה המצאת את הדיגיטאליות ?????????

ומה רע בקרייה אה ?! חוץ מהאוכל והמרפאה !?

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא היה ככה!

שאלתי לשלומך ובאותה הנשימה שאלתי אותך אם יש מאחורי משטרה צבאית, ענית "כן, והרבה" וישר דחפתי ת'עצמי למפרקית שהגיעה.

למה לעוות ת'דברים?

פורסם

שמע דוד אני משרת במחלקת נפגעים, בלי כלום אני מוציא אותך הלום קרב 70 אחוז :)

אחלה כסף וגם הילדים שלך לא ישרתו בקרבי ;).

הם בכל מקום, מה הם רוצים ממני ?!

הייייייייי שגיא ........ בווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו !!!

7.jpg

פורסם

תגידי לי יא פעורה :)

מאיפה המצאת את הדיגיטאליות ?????????

ידיד שלי במ.צ והוא סיפר לי על זה(הוא לא בשיטור, הוא פשוט מכיר אותם)

פורסם

באמת ? הזוי משהו ... 3 שנים ומעולם לא ראיתי שוטר עם מצלמה. מה זה כבר יתן לו ?

טוב בכל מקרה הם מחפשים את שגיא לא אותי :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים