פורסם 2005 במרץ 920 שנים צריך אוזניות לזן מיקרו החדש לי .מהחנותwww.jandr.comתקציב עד 40$ גגוכל זה תלוי באיכות של האוזניות שמגיעות עם הנגן עצמו... אם הם באמת טובות אז לא צריך..בכל אופן אני רוצה In-ear או משהו אחר טוב אבל לא ענקיות, ושיהיו נוחות! זה חשוב
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים האוזניות שמגיעות עם הZEN אלה אותן אוזניות שמגיעות עם כל נגן קראטיב הן בסדר - , הייתי ממליץ לרכוש SENNHEISER PMX-60 בשביל אוזניות של מאחורי העורף או MX500 של אותה חברה לאוזניות של IN EAR ... כמו כן יש לך את ה KOSS PORTA PRO שהן קצת מכוערות בעיצוב (לדעתי לפחות ) אבל סאונד מעולה למחיר של 40$ + -
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים ב40 דולר אתה לוקח px100 בלי לחשוב אפילו (אלא אם אתה רוצה אוזניות סגורות).נ.ב - עריכהמשום מה הן עולות ב50 דולר בjandr ו bNh העלו את המחיר שלהן ל 60 wtf?! כשהייתי בניו יורק לפני כמה חודשים קניתי אותן בbNh ב40 דולר יחד עם ה120 שלי... מוזר...
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר ואם אני רוצה בתקציב יותר נמוך?מה עם ה-px-40?נראה לי שאני אלך על ה-pmx 60 או הporta pro. אממממ רק שאננשים לא ידפקו לי מכות ברחוב עם האוזניות האלה חחחחחאני מקווה שבשני המקרים מדובר באוזניות איכותיות כן? מי יותר טוב? הsen לא עולות ככה רק בגלל העיצוב??ועוד התלבטות koss SportaPRO דגם הספורט או משהו... שהוא גם יותר יפה ויותר זול..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.