פורסם 2005 במרץ 1920 שנים me too :-X ron.pongratz@gmail.com עבר לעמוד 4 מצטער אבל תקבל רק מחר, יש גבול לכמה אני יכול להזמין ביום
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים טוב בגלל שאני כזה נחמד כל העמוד הזה קיבל, כולל בורטון, וכולל teatime המודרייטור אני גמרתי להיום עם חלוקת ההזמנות מחר יום חדש ויהיה לי כוח לעוד כמה הזמנות
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מה ההבדל בין זה לבין לחלק ג'ימייל? "זמן תה", התכוונתי לכך שיש לו GMAIL בכתובת המקורית של האתר, ולא ניתן ליפתוח עוד אחד על אותו שם, לא דיברתי על חלוקת GMAILים. נ.ב מה קרה ליצור הירוק המוזר הזה שתמיד היה אצלך?! לא מזהים אותך בילעדיו ;D abnatan, שלחתי לך הודעה special עד תיבת הPM באתר. *יש שם גם שאלה או שניים, אשמח אם תוכל לענות עליהם
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים *עדכון* - לא משנה אנשים נחמדים. זה עובד. שוב תודה מוזר, זה לא עובד :-\ זה לא נכנס (שגיאה 404..) יש למישהו תובנות לגבי מה אפשר לעשות ? אולי מישהו יכול לשלוח לי שוב בבקשה ? (אם זה לא יעבוד , והבעיה אצלי אני מבטיח להעביר את ההזמנה) מייל: HWzone@GMail.com
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים the_overclocker, אין אפשרות לשלוח לך הזמנה פעם נוספת כי נרשם שם שהאימייל הנ"ל קיבל הזמנהנסה את הלינק בהזמנה כמה פעמים, האתר עכשיו בשיפוצים והוא לא בדיוק יציב, אבל אפשר איכשהו לגלוש בוasafy קיבל הזמנה
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים abnatan שלחתי לך הודעה פרטית, מדוע אינך מיתייכס אלי *:-[* אם אימייל יותר נוח לך אז אמור זאת וכך אעשה
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים the_overclocker, אין אפשרות לשלוח לך הזמנה פעם נוספת כי נרשם שם שהאימייל הנ"ל קיבל הזמנה נסה את הלינק בהזמנה כמה פעמים, האתר עכשיו בשיפוצים והוא לא בדיוק יציב, אבל אפשר איכשהו לגלוש בו asafy קיבל הזמנה *עדכון* - לא משנה אנשים נחמדים. זה עובד. שוב תודה האתר באמת איטי, נקווה שיעבור. אז מה צריך לעשות בשביל שאני אוכל לתת הזמנות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.