פורסם 2005 באפריל 520 שנים אני יגיע הביתה אני ישלח לך הזמנה ומי שרוצה גם אז תודיעו, אני לא יכול לעשות LOGIN המהמעבדת מחשבים עק FIREWALL.אז עוד כמה שעות.
פורסם 2005 באפריל 520 שנים גם אני מצטער שקצת באיחור!אבל אני מאוד מאוד אשמח להזמנהgg_gg50@msn.comבתודה רבה רבה גיא!
פורסם 2005 באפריל 520 שנים כן עושים ניקוי לכל מי שהרטיו שלו מתחת ל- 0.4 וביטלו את כל ההזמנות, האתר עמוס לאללה הוא לא זז.
פורסם 2005 באפריל 520 שנים דיברתי עם המנהלים הם עובדים על האתר (הקוד) עכשיו וביטלו רוב הסיכויים לתמיד את ההזמנות ומעכשיו רק ה אדמינים יוכלו להמזין ואולי ה VIP אם לא שמתם לב בלתי אפשרי לעשות LOGOUT כרגע בגלל הבעיה של הקוד ב TRACKER יש להם דיי הרבה באגים כרגע.
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים אפשר גם בבקשה? ysayag@hotmail.com תודה יוסי, איזה הקפצה, בכל מקרה טוב לראות אותך פה, חח ועדיין אין לי הזמנות, ואני כמעט בטוח שגם אצל אחרים המצב דומה, אז אין טעם לבקש
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים :yelclap: הצלחתי להירשם :jump: חח, אין לי מושג איך, כנראה היה מקום אחד פנוי בגלל חשבונות שנמחקו. ניסיתי להירשם עם עוד חשבון, למקרה שימחק לי הקיים, אבל זה כתב לי שאי אפשר עוד!...
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים אם יש מצב לעוד הזמנה ... אז בבקשה שלחו לי אחת ל evilsting@walla.co.il תודה מראש
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים ??? אי אפשר להרשם דרך פה? http://elitetorrents.org/signup.php (אם אפשר אז מה התשובות לשאלות?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.