פורסם 2005 במרץ 3120 שנים יש לי שם ELITE USERעם העלאה של 2.4 TB ...חפשו יוזר AMIRלמי שמטיל ספק..WOW...אין מצב! לא אם מהירות השליחה שיש בארץ! רוב הסיכויים שהתשמשת בקליינט ה-ABC הפרוץ בקליינט הזה יש אפשרות להגדיר FAKE UPLOAD SPEED התוכנה גורמת לטראקר להאמין שאתה מעלה במהירות שאתה מגדיר ב-FAKE UPLOAD SPEED ופשוט אתה יכול לשים איזה UPLOAD שבה לך ואין שם הגבלה ככה שלדוגמא אתה מעלה בעצם במהירות של !KBPS 1 והטראקר מקבל מידה שאתה מעלה את הקובץ במהירות של ג'יגה לשנייה והופס תוך דקה יש לך SHARE RATIO מטורף
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים יש אופציה כזאת ועדיין אין באן לקליינט... תראה הוכחה למטה בתמונה.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים בדרך כלל עולים על מי שמשתמש בזה ומעיפים אותו, אבל עדיין יש חלק שממשיכים להשתמש
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים בדרך כלל עושים באן לקליאנט, זה הכי פשוטאני יודע שכל קליינט שלא מדווח כראוי (אפילו אם זה לא מזויף פשוט לא לפי הסטנדרט) אוטומטית מקבל באן
פורסם 2005 באפריל 320 שנים יש לי הרגשה שכבר מאוחר מידי אני תקוע עם ה"פרד" כבר שנים - ואשמח אם מישהו יכול להשיג לי INVITE ל USER - מבטיח לשתף בכמויות תודה mekadur@netvision.net.il
פורסם 2005 באפריל 320 שנים יש לי הרגשה שכבר מאוחר מידי אני תקוע עם ה"פרד" כבר שנים - ואשמח אם מישהו יכול להשיג לי INVITE ל USER - מבטיח לשתף בכמויות תודה mekadur@netvision.net.il never say never קיבלת הזמנה חבוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.