פורסם 2005 במרץ 920 שנים תראה, ההסבל בין הכרטיס מסך שטוב יותר לזיכרון הטוב יותר הוא שאחד מהם קל יותר לשדרג מהשני(אם את השני יכולים בכלל).אני הייתי הולך על ההצעה של ליאור, אך עם ספק יותר טוב(אם ניתן לבצע זאת במסגרת התקציב).עריכה: הכוונה הייתה לליאור הראשון שהגיב בתראד(זה עם הP).לליאור השני: מסך דק לא יהייה טוב כאן, מכיוון שהוא גיימר, ומסכים דקים לא כל כך מסתדרים עם הרבה FPS בשניה.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים ליאור השנימסך דק למשחקים זה רק אלה עם ה 8ms ו2700 שקל בשביל מסך LCD נראה לי מוגזםJC לא נראה לי שהספק עד כדי כך גבוליואין דבר כזה שלא יזכו אותו על הספקהוא קונה מארז בלי הספק הוא צריך לקבל הנחה על המארזובגלל שהוספתי במפרט הראשון הרכבה חשבתי ששמתי גם פה :\טעות שליוהוא כבר אמר שיש לו רמקולים מצויניםכרטיס מסך יותר קשה לשדרג (זה PCI-Express אז קצת יותר קל אבל עדיין)זכרון זה הכי קל לשדרגפשוט להכניס אותו וזהומה גם שירידה מ X800XL ל 6600GT נראית לי מאוד מאוד לא משתלמת
פורסם 2005 במרץ 920 שנים לא יודע אם זה המקום לפתוח את הדיון, ואני יודע שהוא די חרוש.. אבל זה די חשוב.נכון שמסך CRT יותר איכותי והרבה יותר זול, אבל הבנתי שמסך של 12 MS הוא יותר מסביר בשביל משחקים..בנוסף, אני לא יודע כמה אנשים פה סובלים מכאבי ראש \ עיניים, אבל אני אישית סבלתי לעיתים מכאבי ראש בשל שימוש ארוך במחשב, ונראה לי שזה לא היה קורה אם היה לי מסך דק, בגלל העובדה שהוא לא מרענן פיקסלים שלא השתנו.
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים 12ms לא מספיק טוב בשביל משחקים וסרטיםבשביל משחקים רק 8msתעשה לי טובה.לדוד שלי יש מסך דק של סאמסונג לא יודע בדיוק את הדגם שהזמן תגובה שלו הוא 25ms ואתה לא מאמין איזה יופי משחקים עובדים עליו!
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים כן.כמו Gigabyte GeForce 6600GT 256MB 128BIT.כרטיס מסך איכותי במיוחד.ב 7000 ש"ח אני ממליץ לך לקנות מעבד AMD Athlon 64 3200+ולוח אם איכותי GIGABYTE K8NF-9 גרסת ה Ultra ,עם צ'יפסט מעולה nForce4 ,סוקט 939.רמקולי Creative 1.3 ,מקלדת ועכבר Microsoft אל-חוטיים וקומפטיים.יש לך כמה טעויות...1. 6600GT יש רק עם 128 מגה, אין 256!2. מה זה רמקולים 1.3?!?!
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים 25ms ומריץ עליו משחקים בלי שתהיה צריבה של המסך?גם אם אני יראה אני לא יאמיןהמסך שממנו אני כותב עכשיו הוא 16ms וצורב במשחקים
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים נשבע לך זה מסך שעולה עד היום 2700 שקל.הוא עלה לו 3300 לפניי שנתיים.אין שום צריבה של המסך או כל דבר אחר ,מסך מדהים.
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים קודם כל אני לא חושב שהיה מסך LCD עם 25msדבר שני בטח ובטח לא כזה שהתמונה לא נצרבת עם זמן תגובה כזהאולי אולי 12msכשתביא לי דגם מדויק נוכל לבדוק יותר לעומק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.