פורסם 2005 במרץ 920 שנים Fkl0ster מדבקה טרמית זה כינוי לחומר הזהלא, מדבקה זה משהו אחד ומשחה זה משהו אחר!כשמדובר במדבקה, מדובר בחומר במצב צבירה מוצק שיש לקלף ממנו את הניילון המגן ולהרכיב - החום ממיס את החומר והוא מתפשט על הליבה.משחה, כשמה כן היא - חומר נוזלי סמיך. הוא מרוח מבעוד מועד על תחתית הסינק והפלסטיק המגן מונע מגע, התלכלכות ודעיכת החומר.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים בפעם המיליון, תסתכל על הצד התחתון של הסינק, תראה שמה מרובע אפור זה המשחק הטרמית.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים גוף הקירור של המעבד. http://www.scan.co.uk/images/products/126007-A.jpgבמקום בצבע בז' אמור להיות לך חומר אפור.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים Fkl0ster אני חושב שהניוקאסטל באים עם מדבקהלא קראתי את ההודעה שלך לעומק אז חשבתי שגם אתה מדבר על ניוקאסטלHeWbInK לא אמר איזה ליבהרק אמר שזה מעבד 3000
פורסם 2005 במרץ 920 שנים אני לא יודע מה זה סיניק :-\גוש המתכת הכבד שהרכבת על המעבד הוא מפזר החום (מה שכונה כאן "סינק"), בצד העליון שלומורכב המאוורר והצד התחתון שלו מוצמד אל המעבד.בחלק התחתון של מפזר החום שמגיע באריזת ה BOX של AMD ישנה שכבה של חומר כימי מסוים (מצידי אפשר לקרוא לו יוסי) בצבע אפור, החומר הזה מוגן עליידי פיסת פלסטיק, בזמן הרכבת המעבד(שצריכה להיתבצע בצמוד לניירת שמגיעה עם המעבד!!!) צריך להסיר את פיסת הניילון ולהרכיבאת מפזר החום.כעת, אם יש לך ספק לגבי ענין הרכבת המעבד אתה צריך להסיר את הספק הזה, כאשר מרכיבים מחדשאת מפזר החום צריך לשים חומר טרמי חדש (רצוי MX1) ולנקות היטב את החומר הישן, אם יש לך ספק מומלץ שתעשה את פעולת הרכבת המעבד בחנות שתמכור לך את המשחה הטרמית (רצוי זיגזג).החומר הטרמי חשוב מאוד ונועד למנוע קיום מירווחים (בהם יש אוויר שהוא מבודד חום) בין המעבדלמפזר החום.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים יו איזה קטע בדיוןק באתי לפתוח ת'רד לשאלה הזאת אני קניתי את ה3000+ ווינצסטר בתחתית של הסינק יש כמו מכסה פלסטיק ועל הסינק עצמו יש כמו ריבוע אפור זה החומר התרמי לא?? יש לי עוד שאלה באתר שקניתי היה כתוב וונצטסר אבל איך אני יכול לדעת שזה באמת ווינצסטר על הקופסה לא כתוב כלום!!! אני יודע שאפשר לדעת ע"י תוכנת CPUZ אבל אני מתכוון לפני ההתקנה (עוד לא התקנתי את המעבד)
פורסם 2005 במרץ 920 שנים כן, הריבוע על הסינק זה החומר התרמי.המעבד שלך הוא בטוח ווינצ'סטר כי זאת (עדיין) הליבה היחידה למעבד 3000+ בסוקט 939
פורסם 2005 במרץ 920 שנים אהה אין 3000+ בליבת ניוקאסל?? מוזר!!אז אם אני מתקין את המעבד בלי שום משחה נוספת (כלומר רק עם החומר התרמי מהמפעל) זה לא אמור לעשות בעיות נכון??
פורסם 2005 במרץ 920 שנים איזה קירור יש לך במעבד??אם אני עושה אובר מ 9*200 סטוקל9*250 זה יצליח עם קירור סטוק??
פורסם 2005 במרץ 920 שנים אמור להספיקבמיוחד אם המעבד יחזיק בלי להעלות מתח (אצלי מחזיק עד 2500 מגה הרץ)אני משתמש ב XP90
פורסם 2005 במרץ 920 שנים אמור להספיקבמיוחד אם המעבד יחזיק בלי להעלות מתח (אצלי מחזיק עד 2500 מגה הרץ)אני משתמש ב XP90מה זתומרת אם המעבד יחזיק בלי לעלות מתח??אם אני לא מעלה לא את המתח הוא קורס או מה???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.