פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר :kopfpatsch: אז לא מרחתי משחה טרמית על המעבד. לא פלא שהוא עושה בעיות. רגע, אבל מה באמת המשחה עושה?
פורסם 2005 במרץ 920 שנים רק באריזת BOX כמובן, כלומר מה שאתה צריך לקבל בחנות צריך להראות בדיוק כך (במקרה של אתלון 64, אם מדובר בסמפרון אז בצבע ירוק בהיר): וכאשר אתה מפרק את האריזה ומחזיק את מפזר החום ביד אז אתה רואה את הריבוע האפור הקטן בחלק התחתון, זה החומר הטרמי, כמובן שמורידים את מגן הפלסטיק לפני ההרכבה: מקור התמונה מתוך מדריך של AMD להתקנת אופטרון (זה אותו דבר כמו אתלון מהבחינה הזאת): http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/white_papers_and_tech_docs/30925.pdf [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 920 שנים התפקיד של משחה / מדבקה טרמית היא להיכנס לכל השקעים שיש בשטח הפנים של המעבד ועל שטח הפנים של ההיטסינקובכך לגרום למגע כמה שיותר מושלם בין המעבד להיטסינק
פורסם 2005 במרץ 920 שנים המעבד שלי (וויני 3200) שנרכש ב-Retail הכיל יחידת קירור מתוצרת AVC (ד"א, הם גם ייצרו עבור אינטל יחידות קירור בתקופת הנורת'ווד) ובתחתיתו עשויית הנחושת היה מרוח חומר טרמי מבעוד מועד ולפי מה שהבנתי מדובר בחומר טרמי איכותי העונה לשם Shin-Etsu.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים זה לא מרוח במשחהכמו שאמרתי זה בא עם מדבקה טרמיתכלומר מדבקה שאתה שם על המעבדועליה את שם את ההיטסינקתקרא את ההודעה הקודמת שלי ותבין מה משחה טרמית עושה
פורסם 2005 במרץ 920 שנים זה לא מרוח במשחהכמו שאמרתי זה בא עם מדבקה טרמיתכלומר מדבקה שאתה שם על המעבדועליה את שם את ההיטסינקתקרא את ההודעה הקודמת שלי ותבין מה משחה טרמית עושהאז אמרת, יש שכבה דקה של משחה טרמית, על הסינק על הזור שבא במגע עם המעבד, בגלל זה יש גם אתה המכסה פלסטיק על הצד התחתון של הסינק.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים רגע,אז אני צריך לקנות משחה טרמית?אני לא יודע כמה נסיון יש לליאור עם ה-AMD64 החדשים, אבל הוויני שלי הגיע עם משחה מרוחה, כאמור מתוצרת Shin-Etsu אשר נחשב לחומר איכותי.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים אתה מקבל בתוך הקופסא מדבקה טרמיתאם אתה רוצה קצת (והדגש הוא על קצת) יותר ביצועיםאתה יכול לשים במקום המדבקה משחה כמו AS6 או MX1 החדשהHeWbInK תבדוק באמת שהוצאת את המכסהFkl0ster מדבקה טרמית זה כינוי לחומר הזה
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר אתה מקבל בתוך הקופסא מדבקה טרמיתאם אתה רוצה קצת (והדגש הוא על קצת) יותר ביצועיםאתה יכול לשים במקום המדבקה משחה כמו AS6 או MX1 החדשהHeWbInK תבדוק באמת שהוצאת את המכסהFkl0ster מדבקה טרמית זה כינוי לחומר הזהזה כמו ספוגית כזו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.