פורסם 2005 במרץ 920 שנים אני מעוניין לקנות רמקולים(2.1) בסביבות ה-500 ש"ח(מקסימום).אשמח לקבל המלצות , אין לי שום העדפה לחברה מסוימת.תודה
פורסם 2005 במרץ 920 שנים קשה להסתכל בפורומים קצת, הא ? כל שבוע מישהו שואל את אותה שאלה...בכל מקרה, נראה לי שה ALTEC LANSING ATP3 הכי משתלם במחיר הזה, לא?
פורסם 2005 במרץ 920 שנים יש לך כמובן את הרמקולים המעולים של (CREATIVE (INSPIRE PCWORK 2.1ויש לך את הרמקולים שלי EACAN E-199 רמקולים שעולים איזה 200 שח וממש לא יורדים מהאיכות של של CREATIVEדרך אגב אתה יכול לקנות את הגירסה שך ה4.1 של EACAN ב300 שח
פורסם 2005 במרץ 920 שנים אני מרוצה מאד מהרמקולים של ימאהה שלי.2.1 עם חיבור גם ל USB דגם YST-MS35Dלדעתי עומדים בתקציב שלך
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים ATP 3 ל - פ - א -נ - י - ם יש לחבר שלי אותן ואני נהנה מכל רגע מהרמקולים האלה .
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים לפני 10 דקות קיבלתי את הATP3 רמקולים חזקיםםםםםםםםםםםםםםםאין 2.1 במחיר כזה יותר טובים!!!!!!תקנה מהררר
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים קשה להסתכל בפורומים קצת, הא ? כל שבוע מישהו שואל את אותה שאלה...בכל מקרה, נראה לי שה ALTEC LANSING ATP3 הכי משתלם במחיר הזה, לא?תירגע הוא חדש לא צריך להתעצבן והוא לא בקיא בעניינים אז שישאל כמה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה.וה-ATP3 אכן יהיו הטובים ביותר הם עולים כ-450 שח.
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר תודה לכולם על ההמלצות , בסוף הלכתי על ה-atp3ל-bose , הוצאת לי את המילים מהפה , אני בקושי נמצא בפורום הזה ומבקש עזרה , וישר מקבל תגובה עוקצנית.פשוט מדהים מה קורה כשמישהו מבחוץ מבקש עזרה , כשמישהו מתייעץ בי אני רואה בזה מחמאה ולא מועקה.אם למישהו נמאס לענות אני בטוח שיהיה מישהו אחר שישמח לעזור במקומו , ןלכל מי שעזר , שוב תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.