עבור לתוכן

קצר בארוגייט =\ חייב עזרה!!

Featured Replies

פורסם

היום המחשב ניכבה ובעקבות העבודה על הגג המחשב פועל ללא גג אז ראיתי עשן עולה למעלה.

אחרי בדיקה נימצא שאחד מהרכיבים בארוגייט שלי עלה באש =\

איך שחיברתי את האורגייט לבדיקה הוא עבד רגיל לשניה ואז התחילו גיצים מאיזור הרכיב הזה ואז התחילה אש שישר כיביתי וניתקתי את כבל החשמל =\

עכשיו זה נזק פיזי ככה שאחריות לא תקפה (אני חושב =\)

יש לי פה תמונות של הארוגייט מפורק והרכיב השרוף

אם מישהו יכול לעזור לי אפילו בזיהוי הרכיב הזה כדי שאני אוכל לקנות חדש ולהחליף יהיה סבבה!!!

תמונות:

16475.jpg

16476.jpg

פורסם
  • מחבר

רק עכשיו שמתי לב שמהלחץ עם זה התבלבלתי בפורום =\

תעבירו בבקשה

פורסם

שמע, אני לא חושב שאפשר לתקן את זה, מצטער...

תנסה לבקש שיחליפו לך את זה, תגיד להם שזה הוציא עשן באמצע העבודה (יש בכלל אחריות על מוצרים כאלו?).

פורסם
  • מחבר

אי אפשר רק להחליף את הרכיב הצהוב הקטן הזה? \=

פורסם

לא כי הוא שרף גם את המעגלים מסביב ומה זה בכלל?הארוגייט הזה?

פורסם
  • מחבר

הוא לא שרף כלום מסביב.. זה סתם ליכלוך.. והארוגייט זה סוג של פאן באס.

פורסם

קשה מאוד לדעת אם הוא שרף או לא שרף משהו מסביב, לא את הכל תראה בעין...

נראה כאילו הרכיב שנשרף בוודאות הוא קבל, אבל קשה לראות ללא תקריב - תאלץ לצלם את זה יותר מקרוב...

בכל מקרה, רכיב שנשרף אמור להיות במסגרת האחריות (אם היא עוד לא פגה וכל עוד לא עשית בו שימוש בניגוד להוראות), כך שלא הייתי רץ לנסות לתקן אותו אלא לנסות להחליף אותו, יוצאים לפעמים רכיבים פגומים מהמפעל, לדוגמה ASUS והקבלים הפגומים שנשרפו, בזמנו הם החליפו לכל מי שנתקל בזה את לוח האם - ממליץ גם לך לפנות ע"מ לממש את האחריות.

אם זה לא אפשרי - אז צלם תקריב, אין מה להפסיד מלהחליף את הרכיב מקסימום עוד משהו נשרף בפנים וכל העסק לא יעבוד...

פורסם
  • מחבר

אחי אני כבר אקח אותו לזיגזג וניראה אם יחליפו לי אותו..

אם לא אז אני אחליף את הרכיב..

זה כמו ריבוע צהוב שוכב כזה שמולחם מ2 הצדדים שלו..

פורסם

קודם כל זה לא קבל,זה ווקטור 99 אחוז שזה לא קבל רק ווקטור.

להחליף את זה לא תוכל עם הידע שאתה מראה ketchup ואם איזה מישהו יסכים להחליף לך זה יעלה כמו אחד חדש.

וזה שרף את המגעים תאמין לי אולי זה נראה בכאילו הם שם אבל הכל מפוחם יכלת להחליף את הרכיב במקרה שהיה בו פגם אבל הוא לא היה נשרף...שריפה תמיד מתסכמת במגעים מופרעים

פורסם
  • מחבר

את ההחלפה תשאיר לי.. אני יודע קצת יותר ממה שאני מראה..

אני רק רוצה לדעת איזה רכיב זה וכמה בערך הוא עולה..

אבל בינתיים אני אנסה להחליף אותו ואז ניראה..

פורסם

אמרתי לך שזה כנראה ווקטור ובקשר ללהחליף אני צריך לדעת מנה המספר הקטלוגוי של אותו מוצר ורק שתדע שהסיבה שהוא נשרף היא לא בטוח בגלל שהבעיה הייתה באותו ווקטור,כל רכיב אחר יכל לגרום לקצר אצלו וגם אם תחליף ובמקרה שהמגעים לא נשרפו זה יכל לקצר את זה עוד פעם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים