עבור לתוכן

אני מתכנן לעשות הזמנה מ-arih*v למודינג ויש לי כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

בעיקרון בקשר ללדים כבר החלטתי ורק רציתי לשאול אם מישהו כבר קנה מהם לדים ויכל לומר לי אם הם חזקים?מכיוון שלא מצויין כמה mcd יש להם.

בנוסף ללדים אני רוצה להזמין מהם גם נגדים 470ohm ואני לא יודע מה לבחור ומה המחיר שלהם פה,צירפתי תמונה ואני רואה גם שיש שם נגדי 1w שזה יותר מידי בשבילי..ובמיוחד אלו בתקן הצבאי שמנסיון עולים הרבה יותר בגלל עמידותם והאיכות שלהם.

וגם המלחם שהיה לי נפח את נשמתו לכן אני צריך אחד חדש ומכיוון שאני עצלן ומזמין משם בכל מקרה החלטתי לקנות גם מלחם,צירפתי תמונה של פירוט מוצר האים הוא בסדר והאם הוא יתאים לי??(התמונה השניה)

ודבר אחרון אני צריך לקנות גם heatshrink (שרוול מתכווץ) ותהיתי באיזה קוטר אני צריך לקנות (גם מאריהב) 3.5mm?4?יותר?

תודה מראש

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

נו באמת אלו הם שאלות פשוטות ואני צריך להזמין עכשיו עוד מעט החנות נסגרת?

פורסם

בקשר למלחם - יש בצורת "מקל"

ובצורת אקדח

תחשוב עם מה יהיה לך יותר נוח לעבוד (אישית יש לי את שתיהם - ולי יותר נוח לעבוד על האקדח)

בקשר להיטשרינק, על מה אתה רוצה להלביש אותו? (כבלים - תלוי בעובי, רגליים של מספקים? (3MM נראה לי)

בכל מקרה - קח בחשבון שזה מתכווץ ב50%

בקשר לנגדים - נגדים פשוטים של 20 אגורות לאחד יעשו את העבודה (לא יודע כמה זה עולה אצלהם..)

זהו, עוד שאלות?

אתה במקרה גר בירושלים?

פורסם
  • מחבר

לא אשקלון, ובקשר למלחם שהבאתי בלינק הוא מתאים לעבודות כמו הלחמת נגדים ללדים וחוטים...אני צריך את השרינק ללדים ולחוטים שמתחברים אליהם (גם נגדים כמובן)

טוב בקיצור אני יזמין משם רק שרינק ולדים נגדים אני יקפוץ לחנות קרובה אלי וגם מלחם אני יקנה שם,עשיתי נסיון עם המלחם של אבא שלי לראות מה אני יכל לעשות אבל המלחם הזה בן 17 שנה ~ וגם הוא ענק הקצה שלו בקוטר של 9 ממ והאורך שלו זה 34 סמ,הוא היה שחור אבל שייפתי אותו עד שגילית את הנחושת אבל עדין לא הצלחתי להלחים כלום אפשר לומר הוא לא טפטף ואם נגעתי בנגדים לא רק שהם התחממו נורא בגלל המגע הממושך הטיפה שהצלחתי לשים היא ענקית ולא מתאימה בכלל.

איזה מלחם אני צריך להשיג וכמה הוא אמור לעלות לי?איזה אורך ואיזה קוטר הקצה (אני מודע לכך שהקצה הוא מן משולש כזה אבל תדמיינו את זה בכאילו הוא עגול) צריך להיות,והאם יהיה בינו הבדל לבין המלחם הענק הזה של 35 סמ שיותר מבוגר ממני?

פורסם
  • מחבר

אני לא יוכל לגשת מחר למחשב אתה יכל לענות לי עכשיו בבקשה?70 אנשים כבר ראו את ההודעה

פורסם

חוקי הפורום פשוטים, אם לא תכבד אותם, למה שנכבד אותך בתשובה?

ת'ראדים מוקפצים, ינעלו!

אם לא קיבלת תשובה, וזה לא רלוונטי בכלל כמה אנשים ראו את הת'ראד, זה אומר - שאו שכל מי שראה אותו לא יודע לענות או שלמי שיודע לענות לא היה זמן לענות.

קח בחשבון, שלרוב השאלות שלך (ובעיקר על מלחמים, נגדים ולדים), חיפוש פשוט היה מניב הרבה יותר מתשובה אחת וייתכן מאוד שחלק מהאנשים, שכבר ענו על השאלה יותר מפעם אחת, הניחו שתבצע חיפוש פשוט...

לענייננו, להבא, תגלה שאם לא תקפיץ ותחפש יותר תקבל תשובות טובות יותר ומהירות יותר, הרי הפורום רק מאבד מערכו אם נחזור שוב ושוב על אותן תשובות...

שנית, מקסימום תדחה את הקנייה, אף אחד לא ימות ואני אהיה הראשון להודות שאת חלק מהקניות שלי דחיתי גם ביותר משבועיים כי לא אספתי מספיק מידע או לא הייתי מרוצה ב-100% מהמבחר שהיה בחנות מסויימת. או בקיצור הסבלנות משתלמת ואי הסבלנות - לא, הת'ראד ננעל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים