פורסם 2005 במרץ 920 שנים ככה קיבלתי בתל אביב לפני 9 חודשים דוח על חניה 250 שקל.לא היה לי איך לשלם אז מרחתי ומרחתי....מישהו יודע כמה זה יהיה עכשיו ,ולמה לא קיבלתי התראה?
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר של העירייה.בתל אביב נותנים 250 שקל לעומת בת-ים פה נותנים 100 150 רק תל אביב המושחתים האלה דופקים אותך!
פורסם 2005 במרץ 920 שנים אני במקומך פשוט לא משלםאנחנו (המשפחה) צברנו כבר דו"חות מכל עיריה בארץולא שילמנו-אין להם יותר מדי מה לעשות בנידוןאלא אם זה סכומים גדולים ואז מעקליםהדו"ח הותיק ביותר הוא מטבריה מלפני בערך 12 שניםמקסימום תשלם כשיהיה מבצע לחיסול דו"חות שבו לא מחשבים לך כפל קנס
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר אני במקומך פשוט לא משלםאנחנו (המשפחה) צברנו כבר דו"חות מכל עיריה בארץולא שילמנו-אין להם יותר מדי מה לעשות בנידוןאלא אם זה סכומים גדולים ואז מעקליםהדו"ח הותיק ביותר הוא מטבריה מלפני בערך 12 שניםמקסימום תשלם כשיהיה מבצע לחיסול דו"חות שבו לא מחשבים לך כפל קנסמה אתה רציני?אבל הבנתי שזה מכפיל את עצמו כל פעם ולך תידע יכולים לבוא לעקל לי דברים פתאום...מה לכם לא עשו כלום?
פורסם 2005 במרץ 920 שנים כל שנה הדוח מכפיל את הסכום של הדוח, אבל יש חוק שאחרי 5 שנים של אי שילום החוב, הקנס מתבטל.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מה אתה רציני?אבל הבנתי שזה מכפיל את עצמו כל פעם ולך תידע יכולים לבוא לעקל לי דברים פתאום...מה לכם לא עשו כלום?כלום
פורסם 2005 במרץ 920 שנים שטויות במיץ.הדוח לא מתבטל אלא אם כן לא עשו שום דבר כדי לגבות אותו במשך 3 שנים. ברגע ששלחו התרעה ה3 שנים מתאפסות.אם הכתובת שלך לא מעודכנת במשרד הפנים ו/או הרישוי, דמך בראשך.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים אני במקומך פשוט לא משלםאנחנו (המשפחה) צברנו כבר דו"חות מכל עיריה בארץולא שילמנו-אין להם יותר מדי מה לעשות בנידוןאלא אם זה סכומים גדולים ואז מעקליםהדו"ח הותיק ביותר הוא מטבריה מלפני בערך 12 שניםמקסימום תשלם כשיהיה מבצע לחיסול דו"חות שבו לא מחשבים לך כפל קנסזה קשקוש מוחלט. לחבר שלי, שגר בדימונה, הגיעו מעקלים של עיריית ת"א לגבות חוב מדו"חות חניה. העיריות מפעילות קבלני משנה שיגבו את החובות.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים אתה יכול להגיד קשקוש כמה שאתה רוצהבשביל 250 ש"ח העיריה לא תרים אפילו טלפוןאבל כמו שאמרתי זה תלוי בגובה/כמות הד"וחותכמו כן אני מתאר לעצמי שלכל עיריה הדרך שלהאני גר בקריות ויש לי דוח"ות מכל עיר בקריות בערךמחיפה מטבריה ומצפת
פורסם 2005 במרץ 920 שנים אתה יכול להגיד קשקוש כמה שאתה רוצהבשביל 250 ש"ח העיריה לא תרים אפילו טלפוןאבל כמו שאמרתי זה תלוי בגובה/כמות הד"וחותכמו כן אני מתאר לעצמי שלכל עיריה הדרך שלהאני גר בקריות ויש לי דוח"ות מכל עיר בקריות בערךמחיפה מטבריה ומצפתתרשה לי להעניק לך רשמית את התואר "גבר"
פורסם 2005 במרץ 920 שנים לא קשור גבראני הצעתי לו הצעההוא יכול לקחת אותה או לא לקחת אותהנתתי לו דוגמאות מנסיון אישימצידי שילך וישלם זה לא כסף שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.